weddenbonus nieuws

Goal Giroud bij Arsenal – Manchester City? Betway geeft freebet € 20!

Speciaal voor de kraker in de Premier League tussen Arsenal en Manchester City op maandagavond geeft Betway een 20 euro refund als Olivier Giroud een doelpunt scoort. Betway is een bookmaker voor Belgen die daarnaast een aantrekkelijke welkomstbonus verstrekt. Lees meer over de wedstrijd, promotie en welkomstbonus.

 

Kan in topvorm verkerende Giroud de doorslag geven?

Arsenal neemt het maandagavond thuis op tegen Manchester City. Door de winst van Leicester City bij Everton op zaterdag is het gat tussen Arsenal en Manchester City met Leicester City respectievelijk 5 en 6 punten. Winst is voor beide partijen dus een must en Olivier Giroud is de speler waar velen ogen op gericht zullen zijn. De Fransman wist dit seizoen in 16 Premier League optredens reeds 9 maal doel te treffen. Daarnaast zorgde hij er onlangs nog hoogstpersoonlijk met een hattrick tegen Olympiakos Pireaus voor dat Arsenal zich wist te kwalificeren voor de achtste finales van de Champions League. Bovendien geniet hij het volle vertrouwen van landgenoot en manager Arsene Wenger.

 

Betway Freebet Giroud
© Betway

 

Betway geeft 20 euro refund bij doelpunt Olivier Giroud

De scoringsdrift van de Fransman is ook bij Betway voor Belgische wedders niet onopgemerkt gebleven. Speciaal voor het duel met City komen zij daarom nu met een promotie. Speel een minimum inzet van € 5 en een maximum inzet van € 20 pre-match op een eerste doelpuntenmaker, laatste doelpuntenmaker, anytime doelpuntenmaker of scorecast weddenschap en ontvang geld terug. Als Giroud weet te scoren en je weddenschap gaat verloren betaalt Betway je inzet terug. Je ontvangt hiervoor binnen 48 uur een freebet die je vervolgens binnen 7 opnieuw kunt inzetten! Daarnaast kun je je als je nog geen klant bij Betway bent nu ook registeren via de aantrekkelijke welkomstbonus.

 

Betway geeft € 50 gratis weddenschap aan nieuwe Belgische klanten

Belgen die zich registeren bij Betway krijgen een 100% gratis weddenschap terug met een maximum van € 50. Speel een weddenschap op een quotering van minimaal 2,00 en zie je inzet verdubbelt in de vorm van een gratis weddenschap. Door je gratis weddenschap vervolgens eenmaal in te zetten tegen opnieuw een quotering van 2,00+ is deze al vrijgespeeld. Deze Betway wed bonus is een van de meest aantrekkelijke en flexibele uit ons bookmaker bonussen vergelijk. Registeren voor de welkomstbonus en de Giroud freebet loont zich dan ook zeker. Klik dan ook op onderstaande knop om je rechtstreeks aan te melden.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gratis livestream WK handballen bij Unibet: Nederland halve finalist
volgend artikel
William Hill WK Darts kleurt woensdag Oranje