weddenbonus nieuws

Friendly Matches: € 5 BetVictor freebet bij goalscorer inzet!

BetVictor geeft Nederlanders voor internationale vriendelijkschappelijke duels weddenschappen in de periode 24 maart tot 26 maart 2016 een gratis weddenschap van € 5 cadeau! Zet in op een eerste doelpuntenmaker en krijg een freebet tot 5 euro gratis voor opnieuw een eerste doelpuntenmaker weddenschap! Aanvullend profiteer jij nu ook van een € 25 gratis weddenschap BetVictor Welkomstbonus. Storten kan nu onder andere met iDeal!

 

Wed op eerste doelpuntenmaker en verdien een BetVictor free bet van € 5!

Nu de landelijke competities een weekend stil liggen, lenen de internationale vriendschappelijke wedstrijden zich uitstekend om op in te zetten. Registreer je bij BetVictor of login en meld je aan voor de € 5 Freebet actie op de promotiepagina. Vervolgens plaats jij tussen 24 maart en 26 maart 20.45u een pre-match of live weddenschap op een eerste doelpuntenmaker voor internationale vriendschappelijke wedstrijden die binnen 7 dagen gespeeld worden. Hierna ontvang je direct een freebet ter waarde van je inzet tot € 5 voor een nieuwe eerste doelpuntenmaker weddenschap voor een international friendly match die binnen 7 dagen gespeeld wordt. Mocht je winst maken uit deze freebet hoef je je de waarde van je freebet slechts 4x opnieuw in te zetten. Dit kan op quoteringen naar keuze en is niet aan een tijdslimiet verbonden. Ben je nog geen klant bij BetVictor? Profiteer dan ook nog eens van een € 25 gratis weddenschap welkomstbonus!

 

BetVictor Free Bet © BetVictor

 

Meld je aan bij BetVictor en ontvang een € 25 gratis weddenschap cadeau!

Nieuwe klanten bij BetVictor ontvangen met de BetVictor Bonus een gratis weddenschap van € 25. Het enige dat je hoeft te doen is een storting maken van minimum € 25. Vervolgens plaats je een weddenschap van € 25 op een quotering van 2.00 of hoger en ongeacht het resultaat krijg je direct een € 25 gratis weddenschap cadeau. De winst uit de gratis weddenschap is volledig voorwaardenvrij voor jou en je hoeft hierna enkel nog 4 x de waarde van je gratis weddenschap (€ 100) in te zetten op quoteringen naar keuze binnen een periode van 30 dagen. Wedden met iDeal is mogelijk bij BetVictor. Ben je geïnteresseerd in meer gratis weddenschappen? Neem dan na je aanmelding zeker een kijkje op onze gratis weddenschap pagina. Aanmelden bij BetVictor kan direct via onderstaande ´claim de bonus´ button en je profiteert direct van beide promoties!

vorig artikel
BetFIRST PronoFoot + Promotie - Win met € 1 nu € 15.000!
volgend artikel
Speel dit weekend bij BetFIRST en ontvang tot € 200 terug!