Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Betsson Bonus

Betsson Bonus

Eerste stortingsbonus
Nieuw
Maximaler Bonusbetrag
€ 75
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
10 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
0.0

Bonus details

Opgelet: Betsson is niet beschikbaar voor Nederlandse spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland

Betsson biedt nieuwe klanten uit andere landen een bookmaker bonus van 100% tot maximaal € 75 euro. Dit geldt dus niet voor Nederland! Het bonusbedrag dient 10x ingezet te worden om de bonus vrij te spelen en dit kan reeds tegen quoteringen van 1.50 of hoger. Spelers in het buitenland krijgen hiervoor 30 dagen de tijd en op systeemweddenschappen na tellen alle mogelijke weddenschappen voor het vrijspelen.

Voordelen & nadelen

  • Bonuspercentage van 100%
  • Prima bonusbedrag van € 75
  • Ook tot € 50 bonus op tweede storting
  • Quoteringen vanaf 1,50 volstaan al
  • Relatief korte rondspeel termijn van 30 dagen
  • Enkel geldig in het buitenland!

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Geldig t/m:

31-01-2019

Geldig in de volgende landen

Finland

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betsson bonus is NIET beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland. Hij geldt dus uitsluitend in andere landen. Het is een 100% bonus tot € 75. Het minimum stortingsbedrag bedraagt € 10 en storten kan onder andere met iDeal, Visa/Mastercard en een PaySafeCard. Storten met Neteller en Skrill is ook mogelijk, echter kun je dan geen gebruik maken van de bonus. Wij raden dan ook deze laatste 2 betalingsmethodes enkel te gebruiken voor mogelijke vervolgstortingen. Na storting heeft men 30 dagen de tijd om het bonusbedrag 10x in te zetten. Groot voordeel hierbij is dat weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen! Er kan worden gekozen voor alle type weddenschappen, enkel systeemweddenschappen tellen niet mee voor het vrijspelen van de bonus. Naast de eerste stortingsbonus ontvangen spelers elders nu ook tijdelijk 100% tot € 50 op hun tweede storting met dezelfde bonus voorwaarden.

Voorbeeld

Dit geldt enkel als je niet in de Benelux woont. Je maakt een account aan en stort bijvoorbeeld € 75. In dit geval verkrijg je 100% bonus a € 75. Dit bonusbedrag dien je nu 10x in te zetten binnen 30 dagen. Je speelt in totaal € 750 binnen 30 dagen op quoteringen van 1.50 of hoger. Hierna is je eerste bonus volledig voor jou en kun je deze uitbetalen of ermee doorspelen. Voor je tweede storting gelden dezelfde regels, enkel dan tot € 50.

Conclusie

Helaas dus niet voor ons. Jammer, want de Betsson bonus is een uitstekende bonus! Een bonuspercentage van 100% is goed en een maximum bonusbedrag van € 75 is ook prima. Dat spelers nu ook nog eens dezelfde bonus tot 50 euro op de tweede storting krijgen is helemaal top. Ze hoeven hun stortingsbedrag niet rond te spelen, enkel het bonusbedrag 10x. Wetende dat alle weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen, is de bonus snel rond te spelen. Daarnaast hebben spelers abroad daar ook 30 dagen de tijd voor. Dat ze hun stortingsbedrag niet hoeft rond te spelen is zeer positief!

Nieuws 🚨

Wedden met iDeal Bookmakers