Belangrijke Informatie

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

 

De Betsson Bonus was beschikbaar tot 31-01-2019. Kijk op de Betsson pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Betsson bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Betsson biedt nieuwe klanten uit Nederland een welkomstbonus van 100% tot maximaal € 75 euro. Je bonusbedrag dient 10x ingezet te worden om de bonus vrij te spelen en dit kan reeds tegen quoteringen van 1.50 of hoger. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en op systeemweddenschappen na tellen alle mogelijke weddenschappen voor het vrijspelen. Groot voordeel is nu ook dat je bij Betsson kunt storten met iDeal!

Special: Je krijgt nu tijdelijk ook een 100% tot € 50 stortingsbonus op je tweede storting met precies dezelfde voorwaarden!
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 125

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

PayPal Visa Mastercard Skrill NETELLER Bank Transfer iDEAL

Rondspeel voorwaarden

10 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betsson bonus is beschikbaar voor nieuwe klanten uit Nederland. Het is een 100% bonus tot € 75. Het minimum stortingsbedrag bedraagt € 10 en storten kan onder andere met iDeal, Visa/Mastercard en een PaySafeCard. Storten met Neteller en Skrill is ook mogelijk, echter kun je dan geen gebruik maken van de bonus. Wij raden dan ook deze laatste 2 betalingsmethodes enkel te gebruiken voor mogelijke vervolgstortingen. Na je storting heb je 30 dagen de tijd om je bonusbedrag 10x in te zetten. Groot voordeel hierbij is dat weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen! Je kunt kiezen voor alle type weddenschappen, enkel systeemweddenschappen tellen niet mee voor het vrijspelen van de bonus. Naast de eerste stortingsbonus ontvang je nu ook tijdelijk 100% tot € 50 op je tweede storting met dezelfde bonus voorwaarden. Pak deze bonus dan ook zeker mee! meer minder

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

31-01-2019

Voorbeeld

Je maakt een account aan en stort bijvoorbeeld € 75. In dit geval verkrijg je 100% bonus a € 75. Dit bonusbedrag dien je nu 10x in te zetten binnen 30 dagen. Je speelt in totaal € 750 binnen 30 dagen op quoteringen van 1.50 of hoger. Hierna is je eerste bonus volledig voor jou en kun je deze uitbetalen of ermee doorspelen. Voor je tweede storting gelden dezelfde regels, enkel dan tot € 50. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Bonuspercentage van 100%
  • Prima bonusbedrag van € 75
  • Ook tot € 50 bonus op tweede storting
  • Quoteringen vanaf 1,50 volstaan al
  • Storten kan met iDeal
  • Relatief korte rondspeel termijn van 30 dagen

Conclusie

De Betsson bonus is een uitstekende bonus! Een bonuspercentage van 100% is goed en een maximum bonusbedrag van € 75 is ook prima. Dat je nu ook nog eens dezelfde bonus tot 50 euro op je tweede storting krijgt is helemaal top. Je hoeft je stortingsbedrag niet rond te spelen, enkel je bonusbedrag 10x. Wetende dat al je weddenschappen op quoteringen van 1.50 of hoger reeds meetellen is je bonus snel rond te spelen. Daarnaast heb je daar ook 30 dagen de tijd voor. Dat je je stortingsbedrag niet hoeft rond te spelen is zeer positief. Een groot voordeel is tevens dat je kunt storten met iDeal bij Betsson. Wij geven deze bonus dan ook 4,5 ster! meer minder

Licenties

Malta Gaming Authority (MGA) Dirección General de Ordenación del Juego Hessisches Ministerium des Innern und für Sport

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Maak een account aan bij Betsson.
2
Stort, bijvoorbeeld met iDeal, het gewenste bedrag op je rekening en ontvang een 100% bonus.
3
Speel je bonusbedrag 10x rond binnen 30 dagen op quoteringen van 1.50 of hoger.

Betsson Review & Ervaringen

Betsson is een Zweedse bookmaker die reeds sinds 2001 werkzaam is. De overkoepelende organisatie is al langer werkzaam, die is namelijk opgezet in 1963. Ze hebben ook een aantal Nederlandse bookmakers overgenomen. Het bedrijf is ook beursgenoteerd op de Zweedse NASDAQ. Kortom je hebt kwaliteit van Zweedse bodem wanneer je beslist om je te registreren bij deze bookmaker. Onderstaand lichten we toe wat je zoal bij Betsson kunt verwachten.

Categorie Waarde Score
Aanmelden NL ★★★★★
Storten Opties Veel ★★★★★
Welkomstbonus 100% tot € 75 ★★★★
Promoties Veel ★★★★
Wed Aanbod Groot ★★★★★
Mobiele App Android, iOS ★★★★★
Odds Marge 3,5% ★★★★★
Limieten Hoog ★★★★
Uitbetaal Opties Veel ★★★★★
Contact chat tel ★★★★★
Totaalscore 9,4/10

 

Betsson Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Betsson aanmeld banners op onze website klikt kom je direct op de bonus pagina terecht. Door op ´get bonus now´ te klikken kom jij bij het aanmeldformulier en kun je je geven invullen. Nadat je dit gedaan hebt kun je overgaan tot het maken van een storting. Dit kan o.a. met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Hou er wel rekening mee dat je bij een eerste storting met Skrill en Neteller geen bonus ontvangt. Aan het maken van een storting zijn geen extra kosten verbonden.

Betsson Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je kennis kunnen maken met de Betsson Welkomstbonus. Naast de welkomstbonus heeft Betsson ook zo nu en dan tijdelijke promoties. Vaak zijn deze promoties gericht op de grotere competities en toernooien. Zo kun je vaak met je (gratis) Champions League voorspellingen gratis risicovrije live weddenschappen winnen. Hou de promotie pagina in de gaten voor de meest actuale acties.

Betsson Ervaringen
© Betsson

Betsson Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Betsson biedt ruimt 30 sporten aan waar jij op kunt wedden. Bij voetbalwedstrijden heb je vaak de keuze uit wel 100 verschillende selecties om in te zetten. Ook biedt Betsson de mogelijkheid om live te wedden. Wedden kan zowel via je desktop als mobiel. Mobiel kies je voor de mobiele versie van de website of je kunt de Betsson App downloaden. Deze is zowel beschikbaar voor Android als iOS.

Betsson Quoteringen en Limieten

Betsson is een bookmaker met een van de best mogelijke quoteringen op de wedmarkt. Zeker voor voetbalwedstrijden, waar de quoteringen marge vaak beperkt blijft tot 2-3% maar ook voor andere sporten waar de quoteringen marge vaak onder de 5% ligt. Helaas komt het wel vaker voor dat Betsson bepaalde limieten bij bepaalde evenementen hanteert. Als recreatieve speler zul je hier echter niet zoveel last van hebben.

Betsson Uitbetaling en Contact

Naast de vele betaalopties zijn er ook verschillende uitbetaalopties. Zo kun je terugbetalen via Visa, Skrill, Neteller en een bankoverschrijving. Zeker bij Skrill en Neteller gaat een uitbetaling snel, vaak is dit beperkt tot enkele minuten. Bij een Visa terugstorting en bankoverschrijving kan het vaak enkele werkdagen duren. Een uitbetaling kun je bij Betsson aanvragen vanaf € 20. Qua klantenservice is Betsson geweldig. Deze grote bookmaker biedt zowel email, live chat als telefonische support aan. Dit 365 dagen per jaar en 24 uur per dag!

Betsson Conclusie

Op nagenoeg alle punten scoort Betsson buitengewoon goed en vaak zelfs beter dan andere bookmakers. Het enige punt dat we eigenlijk kunnen opmerken is dat ze wat minder snel mogen overschakelen tot het hanteren van limieten. Verder is alles uitstekend in orde. Zeker de quoteringen zijn erg aantrekkelijk en het feit dat je met iDeal kunt storten maakt een aanmelding toegankelijk en zeker de moeite waard!