Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

Betsson Mobiel: belangrijke info

Betsson is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een uitstekend mobiel wedden alternatief. 

Betsson is een bookmaker met meer dan 50 jaar ervaring en is het dan ook geen wonder dat ze een fantastische mobiele Betsson site en App hebben. We zullen de apps en mobiele site hier bespreken en leggen je uit of er een mobiele bonus is. Wil je onmiddellijk de Betsson App downloaden dan kan je hieronder op de Betsson banner klikken.

Betsson Android App downloaden

  • Klik hier op de foto of banner om een account aan te maken.
  • Ga vervolgens op je tablet of mobiel naar de volgende settings.
  • Klik eerst op telefoon settings
  • Daarna op Security
  • Vink vervolgens Unknown Source aan.
  • Daarna kan je de Betsson apk downloaden en installeren.

De Google Play Store aanvaardt geen apps waarmee je voor echt geld kan wedden. Dit is de reden waarom Betsson apk niet in de Google Store terug te vinden is. Hierdoor zal je de settings dienen te wijzigen zoals hierboven uitgelegd. Deze app schaadt je telefoon niet en voldoet aan alle strenge normen die ook van toepassing zijn op de Betsson desktop versie.

App Betsson
© Betsson

Betsson iOS App downloaden

De Betsson iOS App kan je gewoon downloaden uit de iTunes store. Je hoeft geen settings te wijzigen hiervoor. Je kan ook de mobiele site van Betsson bezoeken en vandaar de app installeren.

Betsson mobiele site

Als je mobiel of via tablet wilt wedden, dan hoef je geen app te downloaden. Je kan gewoon de mobiele Betsson bezoeken en daar je bet plaatsen. Inloggen en registreren is makkelijk en daarna selecteer je het sport gebeuren. Je hebt de belangrijkste sporten en evenementen in het bovenste menu, naast de A-Z sporten. Daaronder vind je de Live en de wedstrijden die snel zullen starten. Ook de promoties krijgen een eigen icoon, waardoor je snel alles kan terugvinden.

Betsson mobiele bonus

Een mobiele bonus is momenteel niet beschikbaar bij Betsson, maar alle promoties die geldig zijn op desktop zijn dit ook voor de mobiel. Zodra Betsson met een nieuwe promotie komt, zullen we dit hier vermelden en ook een bericht schrijven op onze bookmaker nieuws pagina.

Nieuw bij Betsson: 100% tot €75

De Betsson bonus is beschikbaar voor Nederlandse wedders en die ontvangen een bonus van 100% tot maximaal €75. De rondspeel voorwaarden zijn soepel, met 10 maal de bonus rond te spelen en dit op noteringen van minstens 1.50. In totaal krijg je hiervoor een maand de tijd. Je kan al onze bookmakers en hun mobiel aanbod bekijken op Mobiel wedden.