weddenbonus nieuws

Betsafe Profit Boost – 25% extra winst tot € 50 op maandag!

Speciaal voor jouw mobiele weddenschappen op maandag biedt Betsafe Nederlanders de Betsafe Mobile Mondays Profit Boost. Jouw netto winsten worden met 25% verhoogd tot een maximaal bedrag van € 50. De extra winst is verder aan geen enkele voorwaarden verbonden! Wij leggen jou graag uit hoe jij meespeelt en lichten toe wat je nog meer bij Betsafe kunt verwachten.
 

Hoe pak ik 25% extra winst op maandag?

  • Klik op een van de Betsafe buttons op deze website en meld je aan of log in.
  • Zorg voor geld in je account, ga naar de Profit Boost promo en klik ´join in´.
  • Plaats min. 6 mobiele bets op maandag die ook maandag gesettled worden.
  • Winst gemaakt? Ontvang 25% winst hier bovenop tot een max. van € 50.
  • De extra gemaakte winst wordt op dinsdagen omstreeks 18.00u uitbetaald.

 

Betsafe Profit Boost © Betsafe

 

Nieuw bij Betsafe? Pak 100% stortingsbonus!

Bovenstaande actie geeft je een mooie reden om ook op maandagen weddenschappen te plaatsen bij Betsafe. Wat nog meer een mooie reden is om je bij Betsafe aan te melden, is de Betsafe Bonus. Je ontvangt 100% extra bonus tot € 30 op je eerste storting. Hierna hoef je stortings- en bonusbedrag slechts 6x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. In totaal heb je hier 30 dagen de tijd voor. Stortingen die in aanmerking komen voor de bonus dienen gemaakt te worden met Visa, Mastercard, Wedden met PayPal, PaySafeCard of een reguliere bankoverschrijving. Stortingen met Neteller en Skrill tellen helaas niet mee voor het verkrijgen van de bonus. BetSafe biedt een uitgebreid wedden aanbod, heeft tal van andere promoties en is door haar jarenlange ervaringen een zeer betrouwbare bookmaker. Het is een van de Beste Bookmakers voor Nederlanders en een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden. Klik hiervoor simpelweg op bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner en schrijf je in. We wensen je reeds veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Nederland Bulgarije - € 5 Gratis inzet en meer!
volgend artikel
Nieuwd & Ongekend Flexibel - 100% tot € 150 op Bet777 Storting!