12:37 uur

Betfred past bonus aan

Regelmatig ziet u op weddenbonus bonussen komen en worden alle veranderingen aan het licht gebracht. Ook in het geval een bonus, wellicht tijdelijk, niet meer online te vinden is zullen we dat hier melden!

 

In geval van de bookmaker  Betfred is er geen sprake meer van een welkomstbonus Daar tegenover staan wel een aantal games waarmee Betfred wekelijks geldbedragen weggeeft. We zetten er een aantal op een rij:

 

1. Detonator, dagelijks rond 17:00 zal de persoon die een weddenschap aangaat in de prijzen kunnen vallen.   Betfred keert minimaal € 1250 uit aan een speler. De enige voorwaarde is dat de persoon, die het lot aanwijst, de bonus claimt!

2. Double delight, bij iedere Sky Sports Premier League wedstrijd wordt de uitbetaling verdubbeld indien een doelpuntenmaker nog een goal weet te maken. Bij het maken van een hattrick gaat dit zelfs keer drie!

3. 1-a-piece offer, indien er een weddenschap wordt geplaatst voor een juiste score zal Betfred het bedrag van inzet terugstorten bij een uitslag van 1-1.

 

Een aantal van Betfreds mogelijkheden zijn hier op een rij gezet. Hier staat weliswaar tegenover dat de bonus tijdelijk offline is. Mocht de bonus opnieuw gelanceerd worden dan zullen wij dit zo snel mogelijk melden! Klik hier voor bonussen die andere bookmakers aanbieden.