weddenbonus nieuws

0-0 Eindstand? Krijg tot € 50 Free Bet van Betfinal!

Graag laten we je kennis maken met een zeer mooie promotie van Bookmaker Betfinal. Als jij jouw weddenschap verliest bij een 0-0 eindstand ontvang je je inzet tot € 50 terug in de vorm van een Free Bet. Deze actie geldt dagelijks! Daarnaast wachten er nog 2 andere mooie vaste promoties op jou en ook nog eens een exclusieve € 100 welkomstbonus. Al deze acties liggen we onderstaand voor je toe.

€ 50 Free Bet Cashback bij 0-0 gelijkspel! Hoe?

  • Wed € 5 – € 50 single pre-match op Correct Score, HT/FT of First/Last Goalscorer.
  • Kies hierbij voor een duel uit Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga.
  • Eindstand 0-0 en jij verliest je bet? Ontvang je inzet tot € 50 terug i.d.v.v. Free Bet.
  • Je ontvangt de Free Bet door te mailen naar bonus@betfinal.com met je Wed ID.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op bet met max 5.00 odd en de winst is voor jou!

BetFinal Bonus © BetFinal

Nieuw? Benut de exclusieve € 100 Welkomstbonus!

Bovenstaand is een mooie extra voor je Correct Score, Half Time / Full Time en Eerste en Laatste Doelpuntenmaker weddenschappen. Dagelijks kun je van deze actie profiteren. Nieuwe klanten profiteren echter eerst nog van de Betfinal Bonus. Dit is een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 100. Je hoeft je stortings- en bonusbedrag slechts 5x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Om van deze actie te profiteren dien je je aan te melden via een van de Betfinal Bonus Buttons op onze website en bij je storting de Bonus Code WB1 in te geven. In totaal heb je 45 dagen de tijd om de gehele bonus vrij te spelen.

Bonus rondgespeeld? Benut de andere promo´s!

Als je je bonus hebt vrijgespeeld kun je naast de 0-0 promotie ook nog eens de Betfinal Acca Insurance en Betfinal Late Goal Refund benutten. Bij de Acca Insurance ontvang je, net als bovenstaand, tot € 50 inzet terug in de vorm van een Free Bet. Dit als je een combi bet van 5 of meer selecties maakt en je weddenschap op 1 duel verloren gaat. De Late Goal Refund zorgt ervoor dat jij als je je weddenschap verliest door een doelpunt in blessuretijd je inzet terugkrijgt tot € 50. Aan deze € 50 zijn geen enkele voorwaarden verbonden, dit is direct echt geld! Storten bij Betfinal kan onder andere met Visa, Mastercard, Skrill en een reguliere bankoverschrijving. Meld je nu aan en profiteer van alle extra´s!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nu € 10 Mr Green Free Bet bij PSV - Ajax voor alle klanten!
volgend artikel
Gokken op Joshua - Klitschko: Special odds bij 888Sport!