13:57 uur

Betfair – Cashback Bonus Nieuws

Online wedkantoor Betfair geeft een nieuwe impuls aan het online wedden. De welkomstbonus zoals deze nu door veel kantoren wordt aangeboden bestaat vaak in een gratis vrij te spelen bedrag ten hoogte van de eerste storting. Uiteraard tot een bepaalde hoogte met een aantal daaraan verbonden voorwaarden als een minimale quotering of het rond spelen van de vrij te komen bonus Betfair bonus 2012. Betfair.com geeft haar welkomstbonus zonder enige beperkingen of voorwaarden. Op het moment dat er een bedrag van € 20 in één weddenschap wordt besteed krijgt de speler in geval van verlies dit bedrag terug gestort op zijn Betfair account.

De inzet moet minimaal € 20 bedragen om hiervoor in aanmerking te komen, maar valt het bedrag waarmee de eerste weddenschap wordt afgesloten hoger uit dan deze € 20 dan wordt de meerwaarde hiervan niet teruggestort. De enige voorwaarde die aan de speler wordt gesteld mag wellicht niet eens worden opgevat als voorwaarde. De weddenschap moet namelijk binnen 21 dagen worden afgesloten na het openen van het account en kan worden gebruikt voor iedere sportweddenschap. Hierdoor is de speler niet verplicht in te zetten op een voetbalwedstrijd, maar kan er ook worden gewed op onder andere paardenraces of tennis.

Naast deze cashback garantie geeft Betfair haar spelers geldt terug in de vorm van te bemachtigen punten. Deze punten staan garant voor euro’s. In de eerste 30 dagen na het openen van het spelaccount kunnen doormiddel van het aangaan van weddenschappen punten worden vergaard waarna deze worden teruggestort op het account van de desbetreffende speler. Voordeel hiervan is dat het gaat om het aantal aangegane weddenschappen. Winst of verlies hiervan doet niet ter zake.

Door het terugstorten van uitgespeelde bedragen wordt het risico wat hieraan verbonden is gedeeld met Betfair.com waardoor het aantrekkelijker wordt om te gaan wedden. Het enige advies luidt dan ook: ga nu wedden met Betfair