Betclic Bonus

Betclic Bonus

Mobiel bonus
Max. bonus
€ 10
Percentage
100%
Min. storting
€ 5
Rondspeelvoorwaarden
6 x bonus rondspelen
Min. quotering
2.00
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
5.7

Betclic Bonus details

Opgelet: BetClic is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Via de mobiele applicatie van Betclic kan er gebruik worden gemaakt van een reload bonus van maximaal € 10. Mocht de eerste weddenschap verloren gaan tegen een quotering van minimaal 1.50 dan keert Betclic het bedrag volledig uit tot 10 euro. Speel de bonus eerst rond, voordat hij kan worden uitbetaald. Zo win je in elk geval, of je weddenschap nu wint of verliest. Indien je weddenschap wint, maak je winst, en indien jouw weddenschap verliest, krijg je als troost deze 10 euro reload bonus. Echter moet hij in totaal zes keer worden rondgespeeld, voordat je de bonus kunt incasseren, het is dus niet helemaal gemakkelijk!

Voordelen & nadelen

Geldig t/m:

30-06-2014

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

De eerste weddenschap met een inzet van 5 euro of meer dient minimaal tegen een quotering van 1.50 te worden aangegaan. Daarna moet de Betclic mobile bonus tegen een quotering van minimaal 2.00 in totaal zes keer worden rondgespeeld, voordat de bonus uitbetaald kan worden.

Voorbeeld

Bij een eerste storting van € 10 dient er een weddenschap te worden aangegaan van € 10 tegen 1.50 aan minimale quotering. Verlies je dit deze, dan keert Betclic € 10 uit. Vervolgens dient dit bedrag zes maal rond gespeeld te worden tegen minimaal 2.00 als quotering. Je moet dus in totaal 60 euro rondspelen. Hierna is de bonus vrij uitkeerbaar!

Conclusie

Betclic mobile bonus met een maximaal bedrag van €10. Met een inzet van maar 5 euro kun je kans maken op deze bonus. Daarvoor moet je echter aan de voorwaarden voldoen en de bonus enkele keren rondspelen. Deze bonus is niet met een groot risico verbonden, maar de inzet van 60 euro, om 10 euro te laten uitbetalen, is wel redelijk hoog. Aan de andere kant is de inzet van de eerste weddenschap redelijk laag.

Nieuws 🚨

Unibet en Betclic eruit in Nederland