Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

Gokken op Nederland – Gibraltar: quoteringen van goals & winst Oranje

Nederland – Gibraltar is een affiche waar de EK-kwalificatiesfeer vanaf spat. Zo’n duel dat je alleen maar op dit podium ziet. Oranje is natuurlijk de torenhoge favoriet en dat is te zien aan de quotering van 1.01 voor winst Nederland. Toch zijn er de nodige zorgen voor ploeg van Ronald Koeman, want een vijftal spelers is niet aanwezig door een bacteriële infectie.

Betcity: Odds 100.0 op Nederland verslaat Gibraltar
© Betcity

Oranje heeft dus de nodige pech – met als resultaat een flinke nederlaag tegen Frankrijk. Jij hebt als nieuwe speler bij BetCity een boel geluk! Win tot 100 keer je inzet terug bij een zege van het Nederlands elftal. Dat aanbod krijg je alleen maar bij de beste bookmakers Nederland. Het is heel eenvoudig: maak een account aan – je weet wel: dat ding bestaande uit een gebruikersnaam en wachtwoord. Verder ben je 24 jaar of ouder, en stort je minimaal €20 op je account. Je kunt tot het begin van de wedstrijd – maandag 20:45 uur – inzetten en een zekere winst pakken. Profiteer van de Betcity odds boost en cashen maar.

Let op: U kunt deze aanbieding niet combineren met de klassieke BetCity welkomstbonus.

Wedden op Oranje: doelpuntenfestijn tegen Gibraltar?

De mannen van Ronald Koeman hebben ongetwijfeld genoeg motivatie om tegen laagvlieger Gibraltar te schitteren na de pijnlijke nederlaag tegen Frankrijk (4-0). Zelfs Memphis Depay kreeg het vanaf de penaltystip een treffer te maken. De aanval onder leiding van Kylian Mbappé was eenvoudig weg niet te stoppen voor Virgil van Dijk en consorten.

Matthijs de Ligt en Cody Gakpo trainen inmiddels weer mee met de selectie – nadat ze werden geveld door een bacterie. Of ze kunnen spelen tegen Gibraltar is nog onzeker. Op dit moment staat Nederland laatste in de poule. Gibraltar kreeg tijdens het verlies namelijk met een tegengoal minder. Toch moet het een eitje worden in de Rotterdamse Kuip. Gibraltar is een klein staatje aan de onderkant van Spanje met slechts een kleine 30.000 inwoners.

We hebben uiteraard nog een paar tips voor je opgezocht. We verwachten de nodige doelpunten tijdens deze wedstrijd, waardoor Nederland met een beter gevoel richting de Final Four van de Nations League gaat, in juni van dit jaar in eigen land.

  • 3.90 | Gibraltar scoort
  • 2.80 | Meer dan 7.5 goals Oranje
  • 2.60 | Virgil van Dijk scoort

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verhoogde odds Zweden – België: wedkantoren trakteren
volgend artikel
Inzetten op Man City – Liverpool: odds om mega te cashen