Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Verhoogde odds Zweden – België: wedkantoren trakteren

België trapt haar EK-kwalificatie af tegen de voetballers uit Zweden. Ze komen uit in groep F en gaan er alles aan doen om zich te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. De wedstrijd vindt plaats in Zweden. In de Circus app wordt de ze wedstrijd nog leuker met behulp van een prachtige welkomstbonus voor nieuwe spelers en verhoogde odds bij Zweden – België voor iedereen.

Natuurlijk hebben we een voorbeschouwing voor jullie in petto, maar we kunnen niet wachten om de verhoogde quoteringen met je te delen. Dus die komen eerst. Sla je slag en profiteer van deze speciale odds:

25.00 | 2-0 correcte uitslag | 
10.00 | 1-2 correcte uitslag | 
3.00 | Romelu Lukaku scoort | 
2.50 | België wint |
4.00 | Assist Kevin de Bruyne |

circus wedden

Gokken tijdens Zweden – België: Zlatan is terug

Zweden – België betekent niet alleen de terugkeer van interlandvoetbal na het WK van afgelopen winter, maar ook de comeback van Zlatan Ibrahimovic bij het Zweedse elftal. Belangrijk om te onthouden als je zoekt naar een goede odd bij bet sites Nederland. De 41-jarige vedette stond maandenlang langs de kant met een heftige blessure en leek zijn schoenen aan de wilgen te moeten hangen. Maar Zlatan is geen gewone voetballer, dus staat hij sinds een paar weken weer vrolijk binnen de lijnen bij de Italiaanse topclub AC Milan en scoort hij zelfs. De boomlange spits weet echter nog niet of hij doorgaat tot het eindtoernooi van komende zomer: “Ik leef van dag tot dag, in het heden. Ondanks dat ik alles al ben. Het heden, het verleden en de toekomst van Zweden”.

Nu je weet dat je er bij sportweddenschappen België rekening mee moet houden dat ook Zlatan een rol van betekenis kan spelen, hebben we nog een mooie actie voor je gevonden. Nieuwe spelers bij Circus kunnen namelijk extra cashen. Je krijgt tot €250 aan free bets. Als je 24 jaar of ouder bent en minimaal €20 inzet bij Circus, dan profiteer je al van deze actie. We helpen je op weg met een voorbeeld:

  1. Je stort een bedrag van €50 bij Circus: makkelijk via jouw account en upgraden met iDeal
  2. Zet met een minimaal €20 in op een quote (min. 1.60) van jouw favoriete sport of evenement
  3. Je krijgt maar liefst 5 free bets ter waarde van €10 op je account gestort
  4. Niks staat je meer in de weg: inzetten en cashen met die gratis bets

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Frankrijk – Nederland: cashen met hoge quotes
volgend artikel
Gokken op Nederland – Gibraltar: quoteringen van goals & winst Oranje