Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
BetCity Nieuws

5 euro gratis bij BetCity voor wedden op Chelsea – Manchester City

Chelsea – Manchester City is wedstrijd van de week bij Betcity. Dat betekent dat je een gratis weddenschap van € 5,00 krijgt bij een storting van minimaal € 20,00. In dit artikel bespreken we hoe je deze bonus kunt activeren.

€ 5.00 freebet met Betcity wedstrijd van de week

Deze week is Chelsea – Manchester City de wedstrijd van de week en dat levert je de vijf euro gratis weddenschap op die je kunt gebruiken bij deze match. Elke week is er weer een andere wedstrijd van de week en dat betekent dat je elke week opnieuw een freebet kunt pakken. Bovendien is dit geen Betcity welkomstbonus, maar kun je deze keer op keer pakken, ook als je dus al vaker gespeeld hebt bij deze bookmaker. 

Betcity free bet Chelsea - Manchester City - wedstrijd van de week
© Betcity – screenshot van 04-01-2022

Als je nog nooit eerder bij Betcity hebt gespeeld, krijg je niet alleen deze € 5,00 freebet maar kun je ook de welkomstbonus pakken. Dat levert je een free bet op tot wel € 50,00. Deze twee bonussen kun je niet combineren, maar je kunt ze dus wel afzonderlijk benutten. Voor de welkomstbonus is het van belang dat je op één van de links op deze pagina klikt en de stappen volgt. Meer informatie over hoe je deze Betcity wedstrijd van de week bonus kunt pakken, zie je hieronder.

Hoe krijg je de gratis weddenschap van Betcity?

Zoals we al gezegd hebben, is deze bonus beschikbaar voor spelers die al eens bij Betcity hebben gestort. Zodra je als speler van 24 jaar of ouder minimaal één keer gestort hebt, kun je de bonus claimen bij je volgende storting. Voor je opnieuw een storting doet, dat is verplicht, kun je de free bet claimen in je account. Vervolgens stort je minimaal € 20,00 en krijg je vrijwel gelijk de gratis weddenschap in je account toegevoegd. 

Met deze freebet van € 5,00 kun je vervolgens zowel live weddenschappen als pre-match bets plaatsen op de wedstrijd tussen Chelsea en Manchester City op 5 januari. Zo makkelijk is het gratis wedden op deze wedstrijd. Volgende week zal er weer een andere wedstrijd van de week zijn en kun je op dezelfde manier opnieuw een gratis weddenschap verdienen.

Betcity wedstrijd v/d week free bet voorwaarden

Zoals bij alle betting sites, heeft ook Betcity voorwaarden bij de free bet bonus. Nu hoef je gelukkig geen overdaad aan regeltjes te verwachten, het valt allemaal best mee. De voorwaarden zijn gunstig en de meest belangrijke zullen we voor je benoemen. Ten eerste is deze bonus alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder die al eens gestort hebben bij Betcity.

De freebet voor Chelsea – Manchester City kun je claimen tot en met donderdag 5 januari om 21.00 uur. Je freebet gebruiken kan alleen op deze wedstrijd en je hebt tot 22.59 uur op 5 januari om je gratis weddenschap te plaatsen. Indien je weddenschap correct is, ontvang je alleen de winst. De inleg (€5,00) gaat terug naar Betcity. Om je winst op te nemen, dien je het gestorte bedrag minimaal één keer in te zetten. Goede voorwaarden, een mooie bonus en een kraker van een wedstrijd. Zet daarom snel in!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
WK Darts finale: voorbeschouwing Michael Smith - Michael van Gerwen quoteringen
volgend artikel
Tot € 20,00 gratis bij Livescore Bet voor FC Twente - FC Emmen