Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Tot € 20,00 gratis bij Livescore Bet voor FC Twente – FC Emmen

Aanstaande zaterdag spelen FC Twente en FC Emmen tegen elkaar in de eerste speelronde van de Eredivisie in 2023. Wij hebben een Livescore Bet voor je gevonden waarbij je een gratis weddenschap tot wel € 20,00 krijgt bij deze wedstrijd.

Wed op FC Twente – FC Emmen en pak een free bet tot € 20,00!

Bij Livescore Bet staat er een freebet voor je klaar die kan oplopen tot € 20,00 als je inzet op de wedstrijd tussen FC Twente en FC Emmen. Door minimaal één euro in te zetten op een pre-march weddenschap bij deze wedstrijd op odds van 2.00 of hoger, kwalificeer je je voor de free bet. Het bedrag van jouw gratis weddenschap wordt gekoppeld aan je inzet. Zet je dus € 5,00 in, dan ontvang je een freebet van € 5,00. De maximale hoogte van de gratis weddenschap is € 20,00 en die krijg je als je €20,00 of meer inzet op FC Twente – FC Emmen. 

Let wel goed op, je krijgt de weddenschap alleen als je jouw oorspronkelijke weddenschap op FC Twente – FC Emmen verliest. Komt jouw weddenschap dus wel uit, dan krijg je gewoon de winst uitbetaald maar vervalt je recht op de free bet. Verlies je de weddenschap, dan krijg je dus je inzet terug met deze Livescore Bet free bet.

LivescoreBet Free bet € 20,00 FC Twente - FC Emmen 07-01-2023
© Livescore Bet – screenshot van 05-01-2022

Belangrijke voorwaarden bij deze bonus

De voorwaarden om deze freebet te ontvangen zijn erg voordelig, zeker in vergelijking met bonussen op andere betting sites. Je hoeft maar met een paar regels rekening te houden en die spreken eigenlijk voor zich. Deze promotie is alleen geldig bij de wedstrijd FC Twente – FC Emmen op zaterdag 7 januari in de Eredivisie. Daarnaast is deze promotie alleen voor spelers van 24 jaar of ouder die al eens gestort hebben bij Livescore Bet. Nadat je gestort hebt kun je minimaal één euro inzetten op FC Twente – FC Emmen.

Het bedrag van de gratis weddenschap staat gelijk aan je inleg van jouw weddenschap op deze wedstrijd, met een maximum van € 20,00. Je krijgt de gratis weddenschap dus alleen als je jouw weddenschap op FC Twente – FC Emmen verliest. Daarbij is het van belang dat je inzet op odds van 2.00 of hoger en je inzet op een pre-match enkele weddenschap

Pak de Livescore Bet freebet in slechts drie stappen

We sluiten dit artikel af met een simpel stappenplan om de freebet te kunnen claimen. Ten eerste is het natuurlijk van belang dat je een Livescore Bet account hebt. Je kunt een account aanmaken en gelijk de Livescore Bet welkomstbonus claimen via de knoppen die je op deze pagina vindt. 

  1. Na het registreren, of inloggen, plaats je een pre-match bet op FC Twente – FC Emmen met minimale odds van 2.00. Je kunt geen free bet tokens gebruiken bij deze bonus.
  2. Verlies je jouw weddenschap dan ontvang je je geld terug in de vorm van een free bet tot € 20,00.
  3. Na het afwikkelen van je weddenschap wordt de free bet binnen drie uur aan je account toegevoegd. Deze gratis weddenschap kun je gebruiken op een wedstrijd en sport naar keuze.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
5 euro gratis bij BetCity voor wedden op Chelsea - Manchester City
volgend artikel
Circus Match of the Week: FC Utrecht - Feyenoord