Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Circus Match of the Week: FC Utrecht – Feyenoord

Feyenoord begint 2023 als koploper van de Eredivisie maar moet op bezoek in de Galgenwaard bij FC Utrecht. Traditioneel een lastige uitwedstrijd. Is Feyenoord na dit weekend nog steeds koploper of steekt Utrecht daar een stokje voor?

Wedden op FC Utrecht – Feyenoord met de beste odds

FC Utrecht – Feyenoord is een van de mooiste wedstrijden dit weekend met twee clubs die kunnen rekenen op de steun van de harde kern. Bovendien is dit een zeer interessante wedstrijd aangezien beide clubs genoeg hebben om voor te spelen. Dat gaat namelijk wat verder dan de eer alleen. Feyenoord wilt het koploperschap natuurlijk niet afstaan aan aartsrivaal Ajax. Het verschil is slechts drie punten. 

Daarbij heeft FC Utrecht genoeg om recht te zetten in 2023. Het liep aan het begin van de eerste seizoenshelft namelijk helemaal niet. Toch heeft FC Utrecht de draad weer opgepakt en wonnen ze de laatste vier wedstrijden op rij. Ook zijn de Domstedelingen door in de KNVB Beker, maar moeten ze de rest van het seizoen verder met een nieuwe coach. Henk Fraser is na slechts een half seizoen niet meer actief bij de Utrechters. De beste bookmakers Nederland zijn overtuigd dat Feyenoord gaat winnen. Bij Circus zie je dat terug aan de odd van 1.82. Winst van FC Utrecht staat op 4.05 en een gelijkspel levert je met 4.10 net even iets meer op. 

FC Utrecht-Feyenoord odds Circus 08-01-2023
© Circus – 06-01-2023 – quoteringen kunnen veranderen

Mooie bonus om te gokken op FC Utrecht  Feyenoord

Bij zo’n mooie wedstrijd als FC Utrecht – Feyenoord hoort natuurlijk ook een goede bonus. Inzetten op deze wedstrijd kan er namelijk voor zorgen dat je een gratis weddenschap krijgt. Spelers van 24 jaar en ouder kunnen een 100% free bet verdienen tot € 20,00 bij Circus Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een single bet plaatsen met minimale odds van 1.30 of hoger. Dit kan zowel een pre match als een live weddenschap zijn. Ga akkoord met de voorwaarden in je betslip en zodra je kwalificerende weddenschap is afgerond krijg je een gratis bet in je account ter waarde van je initiële bet. Zo makkelijk is het. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen nieuwe spelers of mensen die al vaker bij Circus hebben gespeeld. 

Circus Match of the week FC Utrecht - Feyenoord
© Circus – screenshot van 06-01-2023

De belangrijkste voorwaarden bij deze Circus free bet

Deze Circus bonus heeft bijzonder goede voorwaarden, want het maakt bijvoorbeeld niet uit of je jouw kwalificerende weddenschap wint of verliest, de free bet krijg je automatisch. Houd er wel rekening dat alleen enkelvoudige weddenschappen met met minimale odds van 1.30 kwalificeren. De ontvangen weddenschap kun je inzetten op een sport naar keuze binnen 7 dagen na ontvangst. 

Alleen spelers van 24 jaar of ouder kunnen deze bonus ontvangen en je krijgt maximaal één gratis weddenschap per persoon. De waarde van je free bet wordt gekoppeld aan je free bet, met een maximum van € 20,00. Is je weddenschap op FC Utrecht – Feyenoord € 15,00 dan krijg je een freebet van € 15,00. Bij een weddenschap van bijvoorbeeld € 50,00 is je freebet € 20,00.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Tot € 20,00 gratis bij Livescore Bet voor FC Twente - FC Emmen
volgend artikel
Feyenoord - PEC Zwolle 5 euro gratis in de KNVB Beker