Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Nieuws over Livescorebet

Feyenoord – PEC Zwolle 5 euro gratis in de KNVB Beker

Wil je wedden op Feyenoord – PEC Zwolle en daarbij ook nog eens een free bet ontvangen ter waarde van € 5,00? Lees dan snel verder. Hier bespreken we namelijk niet alleen deze wedstrijd, maar leggen we je ook uit hoe je deze bonus krijgt.

Livescorebet 5 euro Freebet bij Feyenoord - PEC Zwolle
© Livescorebet- screenshot van 11-01-2023

Interessante wedmogelijkheden bij Feyenoord – PEC Zwolle

PEC won afgelopen weekend z’n vijfde wedstrijd op rij terwijl Feyenoord juist punten verspeelde. De Rotterdammers kwamen op bezoek bij FC Utrecht afgelopen zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Hoewel Feyenoord dacht laat in de wedstrijd de winnende treffer gemaakt te hebben, werd deze afgekeurd en moest Feyenoord genoegen nemen met 1 punt. PEC Zwolle won in de Keuken Kampioen Divisie wel en zal koste wat het kost, Feyenoord willen verslaan om zo de achtste finales te bereiken. De vorige twee onderlinge wedstrijden kwam Feyenoord echter als winnaar uit de bus. In de Kuip werd het achtereenvolgens 1-0 en 4-0. 

De betting sites gaan ook dit ,keer uit van een Rotterdamse overwinning. Feyenoord wint, staat op 1.30 terwijl je 7.75 krijgt voor een overwinning van Zwolle. Een mooie weddenschap om mee te pakken is “beide teams scoren”. Daar pak je namelijk 1.73 mee. In de laatste vijf wedstrijden scoorde PEC 15 keer en daarom zien we het wel gebeuren dat niet alleen Feyenoord, maar ook PEC zal scoren. 

Zo krijg je een € 5,00 free bet bij deze wedstrijd

Speciaal voor het wedden op Feyenoord – PEC Zwolle in de KNVB Beker op donderdag heeft Livescore bet een gratis weddenschap klaar staan. Zet je namelijk in op een speler- of wedstrijd special, dan krijg je een gratis weddenschap ter waarde van € 5,00. Je moet hier wel € 10,00 voor inzetten op een weddenschap met odds van minimaal 2.00. Ook dien je 24 jaar of ouder te zijn om van deze bonus gebruik te kunnen maken en moet je al eens gespeeld hebben bij deze bookmaker.

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Registreer je dan eerst en pak daarmee gelijk een mooie bonus. Die kun je eerst gebruiken voor je gaat wedden op Feyenoord – PEC. Gebruik je eerste storting vervolgens ook om in zetten op een van de speler- of wedstrijd specials om zo een free bet van € 5,00 te pakken. Na ontvangst van je gratis weddenschap heb je 7 dagen om deze te gebruiken op een sport of weddenschap naar keuze. 

Meer bonussen bij Livescorebet

Behalve de gratis weddenschap, staat er nog wel bonussen voor je klaar bij deze bookmaker. Zo krijgen nieuwe spelers een gratis weddenschap na het plaatsen van hun allereerste bet. Dat is een Livescorebet bonus die wel kan oplopen tot € 100. Daarnaast kun je elke week een free combi bet van € 10,00 verdienen bij een inzet van twee € 10,00 combinaties en pak je ook een € 5,00 free bet bij betbuilders. Genoeg redenen dus om je aan te melden, als je dat nog niet gedaan had.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Circus Match of the Week: FC Utrecht - Feyenoord
volgend artikel
Pak € 10 extra bij wedden op de KNVB Beker