Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
nieuws toto

Pak € 10 extra bij wedden op de KNVB Beker

Toto heeft deze week een mooie bonus voor je klaar staan die je krijgt bij het wedden op de KNVB Beker. Hier leggen we precies uit hoe je deze bonus kunt krijgen en wat de voorwaarden zijn.

Pak een gratis weddenschap van € 10,00 bij Toto

Vaak hebben bookmakers een weddenbonus voor nieuwe spelers, maar af en toe zijn er ook promoties voor spelers die al eerder geregistreerd en gespeeld hebben. Deze bonus van Toto is er zo één. Je kunt deze bonus namelijk verzilveren als reeds geregistreerde speler. Het enige wat je hoeft te doen is € 10,00 in te zetten op de KNVB Beker wedstrijden op woensdag en donderdag. Je mag ook een combinatie maken met andere wedstrijden, zolang er maar een KNVB CUp bet tussen zit. Daarbij moeten alle weddenschappen zijn afgehandeld op 13 januari 2023 en dienen de minimale odds 1.50 te zijn.

Je krijgt gelijk na afhandeling van jouw weddenschap de free bet ter waarde van € 10,00 in je account toegevoegd. Die kun je vervolgens inzetten op een sport naar keuze. Dit hoeft dus geen KNVB Beker weddenschap te zijn en je hoeft ook niet per se te wedden op voetbal. Na ontvangst van je gratis weddenschap heb je tot en met 15 januari om deze in te zetten op een weddenschap naar keuze.

Toto bonus van 10 euro free bet biij KNVB Beker wedden
© Toto – screenshot van 11-01-2023

Belangrijke voorwaarden bij deze Toto Free bet

Deze aanbieding is ten eerste alleen beschikbaar als je minimaal 24 jaar oud bent. Dat is altijd een vereiste voor bonussen in Nederland. Daarbij krijg je de free bet alleen bij het wedden op wedstrijden in de KNVB Beker of een combinatie met daarin een KNVB Beker weddenschap. De minimale odd voor een kwalificerende weddenschap is 1.50.

Je krijgt de free bet niet automatisch. Activeer de bonus voor het plaatsen van een kwalificerende weddenschap in je Toto account. Het recht op je gratis weddenschap vervalt als je cashout gebruikt bij je kwalificerende weddenschap. Boosts zoals de Combi Boost of Lekker man special tellen niet mee om de free bet te kunnen ontvangen. Een ontvangen gratis weddenschap is te gebruiken tot en met 15 januari 2023 en per speler kun je maximaal één gratis weddenschap ontvangen. Al met al zijn dit zeer schappelijke voorwaarden en is het dus vrij gemakkelijk om de free bet te ontvangen.

Nog meer bonussen bij Toto

Er is natuurlijk deze Toto KNVB Beker promotie, maar er zijn nog wel meer bonussen bij Toto. Zo is er de Toto welkomstbonus waar je als nieuwe speler € 50,00 aan gratis weddenschappen ontvangen. Ook de “Lekker Man special” is zeker de moeite waard. Daarmee krijg je voor een tijdelijke duur verhoogde quoteringen bij bepaalde wed opties. Tenslotte zijn er nog combo boosts bij verschillende sporten en vind je dus zeker niet alleen bonussen bij voetbal. Meld je nu aan bij Toto en pak dus niet één, maar minimaal twee bonussen via de link hierboven!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Feyenoord - PEC Zwolle 5 euro gratis in de KNVB Beker
volgend artikel
Jack's Overseas NFL Promotie met 5 euro gratis