Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Betcenter Bonus

Betcenter Bonus

Eerste stortingsbonus
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 100
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.4
Registreer

Bonus details

Opgelet: BetCenter is niet beschikbaar voor Nederlandse spelers. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Betcenter biedt helaas geen bonus meer aan Belgen, zij kunnen zich echter wel nog gewoon aanmelden en genieten van andere acties voor bestaande klanten. 

Betcenter biedt klanten elders nog een zeer aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100. Je speelt je bonus reeds vrij door je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op combinatieweddenschappen met 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger per selectie. Je hebt maar liefst 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen!

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage en bonusbedrag
  • 3x inzetten van stortings- en bonusbedrag volstaat reeds
  • 90 dagen rondspeeltijd
  • Geen

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Geldig t/m:

31-01-2020

Geldig in de volgende landen

België

Voorwaarden voor uitbetaling

Direct na je eerste storting ontvang je door de Betcenter Bonus een bonus van 100% tot € 100. Storten bij Betcenter kan onder andere met Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard en Hipay. Door hierna je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op combinatieweddenschappen met 2(+) selecties en afzonderlijke quoteringen van 1.50(+) of hoger speel je je bonus vrij. Je hebt in totaal hiervoor 90 dagen de tijd.

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 en ontvangt hierdoor direct € 100 bonus en hebt een totaalsaldo van € 200. Hierna dien je je stortingsbedrag 3x (= € 300) en bonusbedrag 3x (= € 300) in te zetten. Nadat je in totaal € 600 inzet op combinatieweddenschappen van 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger is je € 100 bonus geheel vrijgespeeld. Met 2 selecties van 1.50 (= 2.25) voldoe je reeds aan de minimum quotering.

Conclusie

De Betcenter Bonus is qua bonuspercentage, bonusbedrag en bonus voorwaarden van zeer goede waarde. Betcenter zelf is ook een zeer gerenommeerde en betrouwbare partij doordat het reeds sinds 2005 actief is als bookmaker. Bij Betcenter wed je zowel offline als online tegen aantrekkelijke quoteringen. Wij waarderen de Betcenter Bonus dan ook met 4,5 sterren!

Nieuws 🚨

Inzetten op Azerbeidzjan – België in kwalificatie voor EK 2024