Betcenter behoort helaas niet tot de Nederlandse Bookmakers. Gelukkig hebben Nederlanders in de vorm van Svenbet een prima alternatief. Belgen kunnen wel gewoon bij Betcenter terecht en profiteren van een 100% tot € 100 welkomstbonus.
De Betcenter Bonus was beschikbaar tot 31-01-2020. Kijk op de Betcenter pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Betcenter Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Betcenter biedt nieuwe Belgische klanten een zeer aantrekkelijke stortingsbonus van 100% tot € 100. Je speelt je bonus reeds vrij door je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op combinatieweddenschappen met 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger per selectie. Je hebt maar liefst 90 dagen de tijd om je bonus vrij te spelen! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100

Min. storting

€ 10

Betaalmethodes voor bonus

PayPal paysafecard Skrill NETELLER HiPay

Rondspeel voorwaarden

3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Direct na je eerste storting ontvang je door de Betcenter Bonus een bonus van 100% tot € 100. Storten bij Betcenter kan onder andere met Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard en Hipay. Door hierna je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten op combinatieweddenschappen met 2(+) selecties en afzonderlijke quoteringen van 1.50(+) of hoger speel je je bonus vrij. Je hebt in totaal hiervoor 90 dagen de tijd. meer minder

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

31-01-2020

Voorbeeld

Je maakt een storting van € 100 en ontvangt hierdoor direct € 100 bonus en hebt een totaalsaldo van € 200. Hierna dien je je stortingsbedrag 3x (= € 300) en bonusbedrag 3x (= € 300) in te zetten. Nadat je in totaal € 600 inzet op combinatieweddenschappen van 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger is je € 100 bonus geheel vrijgespeeld. Met 2 selecties van 1.50 (= 2.25) voldoe je reeds aan de minimum quotering. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Hoog bonuspercentage en bonusbedrag
  • 3x inzetten van stortings- en bonusbedrag volstaat reeds
  • 90 dagen rondspeeltijd
  • Geen

Conclusie

De Betcenter Bonus is qua bonuspercentage, bonusbedrag en bonus voorwaarden van zeer goede waarde. Betcenter zelf is ook een zeer gerenommeerde en betrouwbare partij doordat het reeds sinds 2005 actief is als bookmaker. Bij Betcenter wed je zowel offline als online tegen aantrekkelijke quoteringen. Wij waarderen de Betcenter Bonus dan ook met 4,5 sterren! meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je aan bij Betcenter via een van de Bonus Banners op deze website.
2
Maak een storting van € 10 of meer en ontvang direct 100% bonus tot € 100.
3
Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op combinatieweddenschappen van 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger binnen 90 dagen en je gehele bonus is vrijgespeeld!

Betcenter Review & Ervaringen

Sinds 2005 is Betcenter actief op de Belgische markt. Er zijn ongeveer een 150 tal vestigingen van Betcenter in Belgie en sinds 2014 zijn ze ook actief op de Online markt van sportweddenschappen. Betcenter biedt een goed en ruim sport aanbod aan, met een grote focus op voetbal.

Betcenter Account maken en Geld Storten

Klik hier op de foto van Betcenter of op de Betcenter button. Hierdoor kom je op de Betcenter website terecht, waar je een account kan aanmaken. Klik rechtsboven op hier registreren en een pop up venster komt te voorschijn. Vul de gevraagde gegevens zoals account aanmaken, persoonlijke gegevens en kies je bonus. Je kan geld storten via Visa, Mastercard, Neteller, Paysafecard of Skrill en er worden geen kosten in rekening gebracht.

Betcenter Welkomstbonus en Promoties

Betcenter heeft een stortingsbonus van 100% tot maximaal 100 euro. Deze bonus is jammer genoeg enkel geldig voor Belgen. Je kan storten met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of Paysafecard om recht te hebben op de bonus. Momenteel zijn er verschillende Betcenter Promoties beschikbaar zoals de mobiele promotie van 15 euro. Je hoeft enkel de mobiele applicatie de downloaden voor iOS of Android en je ontvangt de bonus. Er is ook nog een extreme bonus van +30% voor combo weddenschappen. Als laatste hebben heet Betcenter een loyaliteitsbonus. Dus hoe meer je speelt of wedt met bookmaker Betcenter, hoe groter het cadeau is.

Betcenter Bonus
© Betcenter

Betcenter Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Mobiel wedden kan je bij Betcenter doen via de mobiele Betcenter site of de Betcenter App voor iOS of Android App. Bovendien ontvang je een bonus van 15 euro als je de app downloadt, dus dit is absoluut een aanrader. Er zijn 18 verschillende sporten waar je op kan wedden en als je op een voetbalwedstrijd wedt, heb je ongeveer een 40 subcategorieën.

Betcenter Quoteringen en Limieten

De Betcenter quoteringen zijn gemiddeld tot goed te noemen bij de voetbal. Bij overall scoren ze zelfs nog een beetje beter dan de gemiddelde bookmaker. Ook zijn er geen limieten opgelegd voor de succesvolle wedders.

Betcenter Uitbetaling en Contact

Uitbetalingen kan je doen via 2 verschillende manieren. je kan dit doen via een bankoverschrijving op jouw naam of via Skrill. Bij Skrill ontvang je het geld onmiddellijk op je rekening, bij de andere optie heb je een wachttijd van 3 – 5 werkdagen. Je kan de FAQ raadplegen bij eventuele vragen en anders kan je een email sturen naar support@cpbcsupport.com.

Betcenter Conclusie

Bookmaker Betcenter is een goede Belgische bookmaker, die momenteel nog geen Nederlanders aanvaard op hun online casino. De bonus is een goede welkomstbonus en dit wordt aangevuld met een mobiele bonus van 15 euro. Bovendien doen ze geregeld goede promoties om hun wedders en of spelers aan zich te binden.De website is het Nl, net zoals de klantenservice. Wil je graag wedden op voetbal, dan zit je hier aan het goede adres. Want er is een +30% promotie voor combo weddenschappen.