Deze BetCenter mobile bonus is helaas niet langer beschikbaar in Nederland en België. Bekijk hier onze sport bonus vergelijken pagina, of ga rechtstreeks naar al onze mobiel wedden apps.

Betcenter Mobiel Bonus – gratis weddenschap

Bonus details

De Betcenter Mobiel Bonus voor Belgische wedders is een bonus in de vorm van een gratis weddenschap tot € 15. Maak een storting van minimaal € 10 via de Betcenter app en krijg vervolgens een Free Bet tot € 15 cadeau. Je kunt je Free Bet direct inzetten op een combinatieweddenschap met 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger per selectie. Als je in totaal je stortings- en bonusbedrag 3x hebt ingezet op dusdanige combi bets is je gehele bonus vrijgespeeld. In totaal heb je 90 dagen hiervoor de tijd.

Mocht je nog geen klant bij Betcenter zijn, vergeet dan zeker niet eerst te profiteren van de Betcenter Welkomstbonus in de vorm van een stortingsbonus van 100% tot € 100.
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 15

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betcenter Mobiel Bonus is voor alle Belgische klanten bij Betcenter die voor de eerste keer een storting maken via de Betcenter App. Na het storten van minimaal € 10 ontvang je een gratis weddenschap tot maximaal € 15. Deze kun je inzetten op een combinatieweddenschap van 2(+) selecties met elk een quotering van 1.50(+). Door in totaal 3x je stortings- en bonusbedrag binnen 90 dagen in te zetten op dusdanige combi bets speel je je bonus vrij. meer minder

Geldig in de volgende landen

België

Geldig t/m:

31-12-2019

Voorbeeld

Je downloadt de Betcenter App en maakt vervolgens een storting via deze app van € 15. Je krijgt nu direct een gratis weddenschap van € 15 cadeau. In totaal dien je je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten wat een totaal maakt van € 90. Nadat je € 90 hebt ingezet op combinatieweddenschappen met 2 of meer selecties en quoteringen van elk 1.50 of hoger is je gehele bonus reeds vrijgespeeld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Soepele Bonus Voorwaarden
  • Gebruiksvriendelijke App
  • Beperkte Bonushoogte

Conclusie

De Betcenter Mobiel Bonus is een mooie extra voor klanten die de Betcenter App downloaden. De Bonus Voorwaarden zijn flexibel, enkel het bonusbedrag is in hoogte niet zo hoog. Desalniettemin beoordelen wij de Betcenter Mobiel Bonus met 3 sterren. Vergeet als nieuwe Betcenter klant zeker niet ook te profiteren van de Betcenter Welkomstbonus. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Download de Betcenter app.
2
Maak een storting van € 10 of meer en ontvang een Free Bet tot € 15.
3
Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op combi bets met 2 of meer selecties en odds van 1.50 of hoger per selectie.

Betcenter Mobile

Een van de bekendste Belgische bookmakers heeft een heel assortiment aan mobiele mogelijkheden. Betcenter heeft niet alleen mobiele site, maar ook nog eens een BetCenter Android App en BetCenter iOS App. We zullen de apps hieronder bespreken en beide bonussen bespreken. Wil je onmiddellijk wedden bij BetCenter? Klik dan hieronder op de foto of banner en wed mobiel bij BetCenter.

Betcenter Android App downloaden

  • Registreer eerst je account bij Betcenter door hier op de link te klikken.
  • Je zal eerst de settings op je mobiel dienen te wijzigen voor de installatie.
  • Ga hiervoor naar de applicaties en selecteer security of beveiliging.
  • Klik vervolgens op onbekende bron aanvinken.

Omdat Google Play Store geen toestemming geeft om apps te installeren waarmee je met echt geld kan wedden, dien je dit te wijzigen. Je kan de app niet downloaden van de Google play store, typ daarom in de balk betcenter.be in en je komt op de mobiele pagina. Hier kan je dan de betcenter.apk file downloaden. Ga daarna in je download file in mijn bestanden en installeer de Betcenter Android app.

App Betcenter
© Betcenter

Betcenter iOS App downloaden

De iOS gebruikers hebben het wat makkelijker om de Betcenter iOS app te downloaden. Ga naar de iTunes Store of Betcenter website en klaar is Kees.

Betcenter mobiele site

Ook als je liever geen BetCenter App downloadt, kan je zonder zorgen surfen op de mobiele Betcenter site. Alles werk snel en is makkelijk te navigeren. Klik eerst op het menu en selecteer daarna sport. Hier krijg je alle iconen te zien waar er een weddenschap mogelijk is. Het raadplegen van je bet coupon is ook makkelijk en overzichtelijk.

Betcenter mobiele bonus

Hierboven kan je de mobiele bonus terugvinden van Betcenter. Als je graag een overzicht krijgt van alle bookmakers met hun respectievelijke promotie, dan kan je onze bookmakers nieuws en Mobiel wedden raadplegen.

Nieuw bij Betcenter? 100% tot €100

Als je een nieuwe wedder bent bij BetCenter krijg je een Betcenter Bonus van 100% tot €100. Je hoeft bovendien slechts driemaal je bonus en storting rond te spelen en dit op combo weddenschappen met minimale odds van 1.50. In totaal krijg je hiervoor 30 maanden, wat veel is.