Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
Betcenter Bonus

Betcenter Bonus

Mobiel bonus
PopulairAanbevolen
Maximaler Bonusbetrag
€ 15
Percentage
100%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
3 x eerste storting + 3 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.50
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
5.7
Registreer
Deze BetCenter mobile bonus is helaas niet langer beschikbaar in Nederland en België. Bekijk hier onze sport bonus vergelijken pagina, of ga rechtstreeks naar al onze mobiel wedden apps.

Bonus details

Opgelet: BetCenter is niet beschikbaar voor spelers! Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen wel nog gewoon terecht bij Betcenter. Een mobiele bonus is er helaas niet meer, je kunt echter wel mobiel wedden of de Betcenter app downloaden. 

De Betcenter Mobiel Bonus voor buitenlandse wedders is een bonus in de vorm van een gratis weddenschap tot € 15. Maak een storting van minimaal € 10 via de Betcenter app en krijg vervolgens een Free Bet tot € 15 cadeau. Je kunt je Free Bet direct inzetten op een combinatieweddenschap met 2 of meer selecties en quoteringen van 1.50 of hoger per selectie. Als je in totaal je stortings- en bonusbedrag 3x hebt ingezet op dusdanige combi bets is je gehele bonus vrijgespeeld. In totaal heb je 90 dagen hiervoor de tijd.

Mocht je nog geen klant bij Betcenter zijn, vergeet dan zeker niet eerst te profiteren van de Betcenter Welkomstbonus in de vorm van een stortingsbonus van 100% tot € 100.

Voordelen & nadelen

  • Soepele Bonus Voorwaarden
  • Gebruiksvriendelijke App
  • Beperkte Bonushoogte

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Geldig t/m:

31-12-2019

Geldig in de volgende landen

België

Voorwaarden voor uitbetaling

De Betcenter Mobiel Bonus is voor alle Belgische klanten bij Betcenter die voor de eerste keer een storting maken via de Betcenter App. Na het storten van minimaal € 10 ontvang je een gratis weddenschap tot maximaal € 15. Deze kun je inzetten op een combinatieweddenschap van 2(+) selecties met elk een quotering van 1.50(+). Door in totaal 3x je stortings- en bonusbedrag binnen 90 dagen in te zetten op dusdanige combi bets speel je je bonus vrij.

Voorbeeld

Je downloadt de Betcenter App en maakt vervolgens een storting via deze app van € 15. Je krijgt nu direct een gratis weddenschap van € 15 cadeau. In totaal dien je je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten wat een totaal maakt van € 90. Nadat je € 90 hebt ingezet op combinatieweddenschappen met 2 of meer selecties en quoteringen van elk 1.50 of hoger is je gehele bonus reeds vrijgespeeld.

Conclusie

De Betcenter Mobiel Bonus is een mooie extra voor klanten die de Betcenter App downloaden. De Bonus Voorwaarden zijn flexibel, enkel het bonusbedrag is in hoogte niet zo hoog. Desalniettemin beoordelen wij de Betcenter Mobiel Bonus met 3 sterren. Vergeet als nieuwe Betcenter klant zeker niet ook te profiteren van de Betcenter Welkomstbonus.

Nieuws 🚨

Inzetten op Azerbeidzjan – België in kwalificatie voor EK 2024