weddenbonus nieuws

Nieuwd & Ongekend Flexibel – 100% tot € 150 op Bet777 Storting!

Waar Bet777 eerst nieuwe Nederlandse en Belgische klanten verwelkomde met een gratis weddenschap heeft het nu gekozen voor een stortingsbonus, en wat voor één! Je kunt gebruik maken van een 100% stortingsbonus tot € 150 waarbij je enkel je bonusbedrag 3x hoeft in te zetten! Een uitermate aantrekkelijke bonus die wij in dit artikel graag voor je toelichten. Daarnaast geven we je meer informatie wat je verder bij Bet777 kunt verwachten.
 

Hoe pak ik de geweldige € 150 Bet777 Bonus?

  • Klik op een van de Bet777 Bonus Buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Ga naar bonus account, klik op ´klik en claim´ en ontvang 100% bonus tot € 150.
  • Zet hierna je bonusbedrag binnen 30 dagen 3x in op qouteringen van 1.70 of hoger.

 

Bet777 Bonus © Bet777

 

De Bet777 Bonus is ongekend flexibel!

Graag willen we nogmaals benadrukken hoe goed bovenstaande Bet777 Bonus. Allereerst is het bonuspercentage van 100% uitstekend en is een maximaal bonusbedrag van € 150 bovengemiddeld hoog. Wat deze bonus echter zo speciaal maakt, is dat je je bonusgeld reeds omzet in echt geld door enkel je bonusbedrag 3x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Bij een storting van € 150 heb je dus een totaalsaldo van € 300. Na het inzetten van € 450 of meer binnen 30 dagen is je bonus reeds vrijgespeeld! Een dusdanig flexibele bonus zul je niet snel meer tegenkomen en deze is dan ook tijdelijk beschikbaar.
 

Bet777 – Zeer goede Bookmaker Keuze

Als we Betting Sites Nederland en Belgie bekijken komt Bet777 steevast als een van de beste uit de bus. Allereerst zijn de randvoorwaarden uitstekend door de Nederlandstalige website, goed bereikbare support en de vele stortings- en uitbetalingsmogelijkheden. Daarnaast is het verdere product ook zeer goede door het grote aanbod aan sporten waar je op kunt wedden en de vele selecties per duel. Dit zowel pre-match als live. De quoteringen zijn verder competitief en mobiel wedden is ook mogelijk door de uitstekende Bet777 App. Wij kunnen een registratie dan ook ten zeerste aanraden en dit kan direct via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus button. We wensen je reeds veel wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Betsafe Profit Boost - 25% extra winst tot € 50 op maandag!
volgend artikel
Krijg nu 2 x € 10 cadeau na je eerste bet bij Mr Green!