weddenbonus nieuws

Bet365 Bonus 2012

Bet365, beschikbaar in talloze landen in Europa richt zich met name op de sportweddenschappen. Tegen goede quoteringen kan de speler mooie weddenschappen afsluiten. Op de valreep kan een nieuwe speler gebruik gaan maken van een weddenbonus van Bet365. Deze is geldig tot 1 juli 2012, dus haast is geboden!

 

Om aanspraak te maken op de bonus moet er allereerste een account worden aangemaakt op www.bet365.com om daarop een minimale eerste storting te plaatsen van € 10 met een maximum van € 100. Vervolgens verkrijgt de speler een code van tien cijfers, deze kan worden ingevoerd,  binnen zeven dagen, waarna het gestorte bedrag nogmaals vrijkomt, als bonus ditmaal.  Het gestorte bedrag en de verkregen bonus dienen driemaal rondgespeeld te worden tegen een quotering van ten minste 1,50. Hierna is de bonus definitief eigendom van de desbetreffende speler!

 

Als voorbeeld nemen we een speler die een account aanmaakt op Bet365 en een eerste storting doet van € 100. Na het verkrijgen en invoeren van de code wordt dit bedrag verdubbeld. De verkregen € 100 en gestorte € 100 worden drie maal ingezet tegen een quotering van 1,50. Wanneer in het gunstigste geval drie maal de weddenschap wordt gewonnen verkrijgt de speler een bedrag van € 300 aan winst. Met een eerste storting van € 100 is dit een verdrievoudiging van het stortingsbedrag.

 

Voordeel van de bonus is dat het bedrag dat verkregen kan worden hoger wordt naarmate het stortingsbedrag hoger komt te liggen. Hierdoor kan de bonus oplopen tot een bedrag van € 100, wat vrij uniek is in de wereld van de bookmakerbonussen. Als nadeel is wellicht te noemen het driemaal moeten rond spelen van zowel het stortingsbedrag als het bonusbedrag. Dit is vrij vaak waardoor de kans bestaat dat het totale bedrag verdampt. De quotering ligt echter slechts op 1,50 waardoor er redelijk safe naar een juiste weddenschap kan worden gezocht om het bonusbedrag veilig te  stellen.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Altijd up to date met weddenbonus.com
volgend artikel
Betdaq niet beschikbaar