Opgelet: De bookmakers vermeld in onderstaand artikel zijn inmiddels niet allemaal meer beschikbaar in Nederland en Belgie. Wed legaal en kies voor een bookmaker met een licentie.

Na een uitstekende kwalificatiereeks wisten de Rode Duivels zich te verzekeren van een startbewijs voor het WK 2018. Ook dit jaar zijn de verwachtingen weer hoog gespannen. Velen dichten de Belgen titelkansen toe en hier worden tegelijkertijd veel weddenschappen op geplaatst. Ditzelfde geldt voor de reguliere duels en daarom helpen wij jou graag met wedtips en promoties per wedstrijd, de beste bookmaker voor jouw WK Belgie Weddenschappen en aantrekkelijke bonussen.
 

Wedtips / Promoties Wedstrijden Rode Duivels

Bookmaker WK Belgie Wedden

Er zijn tal van bookmakers waarbij je je weddenschappen kunt plaatsen, maar een van de bookmakers springt eruit. De bookmaker waarop wij doelen is BetFIRST. BetFIRST accepteert Nederlandse en Belgische klanten, is voorzien van de benodigde licenties en blinkt uit met een geweldig bookmaker product. Zo zijn er meer dan 25 verschilende sporten waarop je kunt inzetten met tal van selecties per duel. Ook de quoteringen zijn fair. Naast deze punten beschikt het ook over een vliegensvlugge Nederlandstalige website, geeft het je de gelegenheid om onder andere te storten met iDeal, Bancontact, Visa, Master, PaySafeCard, Skrill, Neteller, PayPal en heeft het een geweldige klantenservice. Ook qua promoties blinkt het uit, mede door vaak verhoogde quoteringen aan te bieden. Ten slotte word je ook nog eens welkom geheten met een geweldige 200% tot € 100 welkomstbonus die je reeds vrijspeelt door je stortings- en bonusbedrag 3x in te zetten binnen 30 dagen op 1.40(+) odds. Niet overtuigd? Bekijk de andere WK Voetbal Bookmakers. Wel overtuigd? Volg het voorbeeld van vele anderen en meld je aan via onderstaande button.

Bonus WK Rode Duivels Gokken

Het WK is de periode om te genieten van een van de vele welkomstbonussen. De welkomstbonus van bookmaker Circus lichten we er speciaal voor jou uit. Wat deze bonus zo speciaal maakt is dat je enerzijds € 15 gratis krijgt zonder te storten en anderzijds ook nog eens een 100% tot € 250 extra krijgt als je wel een storting maakt. De € 15 gratis krijg je in 3 stappen. Eerst € 5 direct na je aanmelding, erna € 5 door je gsm nummer te valideren in je accountgegevens en ten slotte ook nog eens € 5 gratis bonus na het downloaden van de Circus App. De stortingsbonus ontvang je direct na je eerste storting met bijv. Ideal, Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill of PaySafeCard. Je bonusgeld bij Circus speel je vrij door 30x in te zetten op 1.60(+) odds zonder dat hieraan een tijdslimiet is verbonden. Meld je allereerst via onderstaande button aan bij Circus en bekijk daarna zeker even ons Stortingsbonus overzicht voor de andere interessante welkomstbonussen!

De Belgen op het WK 2018

Belgie kent op papier een zeer sterke spelersgroep met veel keuzemogelijkheden en het was voor bondscoach Martinez dan ook niet makkelijk om de daadwerkelijke selectie samen te stellen. Nainggolan werd het kind van de rekening maar er zijn voldoende andere toppers om er een succesvol WK van te maken. De Belgen nemen het in de groepsfase allereerst op tegen Panama (maandag 18/6, 17.00u), erna tegen Tunesië (zaterdag 23/6, 14.00u) en ten slotte tegen Engeland (donderdag 28/6, 20.00u). In een mogelijke achtste finale neemt Belgie het op tegen de winnaar van Groep H waarin Polen, Senegal, Colombia en Japan actief zijn.