weddenbonus nieuws

Win € 50 in cash met België – Rusland en de kwalificatie voor het EK 2020

De kwalificatie voor het EK 2020 is weer aan het rollen, en alle Belgen vinden een bijzonder leuke wedstrijd. De Rode Duivels spelen namelijk tegen Rusland, een ploeg die tijdens het thuis-WK verrassend uit de hoek kwam. Ter gelegenheid van deze wedstrijd zijn er meer dan 65 verschillende weddenschappen beschikbaar bij Circus. Daaronder ook een Super Odds die je tot € 50 in free bets laat winnen. Daarnaast presenteren we je uiteraard de sterke bonus van de bookmaker met een maximum bedrag van €250. Win dus deze donderdag met je inzet op deze wedstrijd. Het wordt de eerste wedstrijd voor de Belgen zonder Fellaini. Langs de andere kant zijn er met Brandon Mechele en Leandro Trossard wel twee nieuwkomers.
 
Bij Rusland zijn dat er zelfs 4. Belyaev, Karavaev, Akhmetov en Chalov hadden tot nu nog nooit voor de Sbornaja gespeeld. Er wacht dus een Super Odds op je voor deze match. Indien er minstens 1 doelpunt wordt gescoord tijdens de wedstrijd bedraagt de quotering 5.00. Deze is beschikbaar voor een inzet tot € 10. En je winst wordt in cash uitbetaald. Zo wachten er dus nu € 50 in cash voor alle Circus klanten in België. Kijken we dus even naar de quoteringen.
 

Circus odds België – Rusland EK kwalificatie

België is de grote favoriet om deze wedstrijd te winnen. Gebeurt dit, dan bedraagt de quotering bij de bookmaker op dit moment 1.32. Voor een gelijkspel zijn de odds al bij 5.00. En lukt het Rusland om tegen België te winnen, dan wacht er een quotering van 9.00. Meer dan 65 verschillende weddenschappen zijn voor België – Rusland beschikbaar. Als nieuwe klant wachten er bovendien tot € 250 op je bij Circus.
 

Er wachten 50 euro in cash op je voor de Rode Duivels tegen Rusland
© Circus

 

Welkomstaanbod Circus: tot € 250 voor je storting

Nog nooit gespeeld bij deze bookmaker? Maak dan nu snel je online weddenschap account aan, want tot € 250 worden je aangeboden door de bookmaker. Volg onze button naar de site van Circus. Bovenaan het menu klik je op ‘registreren’. Nu volg je het proces om je account te openen. Daarna is het mogelijk om een eerst keer te storten. Doe dit met minstens €10 om een Circus bonus te ontvangen. Deze bedraagt 100% van je stortingsbedrag.
 

  • Volg onze button naar de homepage van Circus
  • Open je online weddenschap account
  • Stort een eerste keer € 10 of meer in je account
  • Speel dit bedrag 1 keer met odds van 1.50 of meer
  • Win 100% tot € 250 als gratis weddenschappen

 
Deze free bets moeten binnen de 7 dagen worden gespeeld met een minimale quotering van 1.50. Bij een van de beste bet sites wachten er nu dus tot € 250 op je als stortingsbonus. Volg onze link naar de site van Circus, stort een eerste keer en profiteer. Veel succes met je inzet op België – Rusland in de kwalificatie voor het EK 2020!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
EK 2020 kwalificatie: Nederland begint tegen Wit-Rusland
volgend artikel
Claim dagelijks je € 5 Free Bet met wielrennen betting!