weddenbonus nieuws

Wint België de eerste groepswedstrijd van Rusland?

Op zaterdag speelt België tegen Rusland, samen met Denemarken de lastigste tegenstander in Groep B. Hoe starten de Rode Duivels Euro 2020?

 

België is geen topfavoriet dit EK

Hoewel Roberto Martinez met onder andere Lukaku en De Bruyne de wereldtop in handen heeft, betekent dit niet automatisch dat België ook gelijk het EK gaat winnen. België zal weliswaar een goede kans maken, toch zijn er ook landen zoals Frankrijk, Duitsland en Engeland die voor de winst zullen gaan. De Rode Duivels geloven in een eindoverwinning. Daar is een goede start van het EK voor nodig. In de voorbereiding werd er netjes gewonnen van WK finalist Kroatië. Toch kwam België niet verder dan een gelijkspel tegen Griekenland en dat deed de wenkbrauwen toch wel fronsen. Zeker op het EK zullen zulke fouten afgestraft worden. Wedden op het EK kan trouwens ook hier!

 

België heeft enkele van ’s werelds beste voetballers in de selectie en die zouden hun klasse moeten tonen vanaf de eerste wedstrijd tegen Rusland. De laatste twee keer dat België tegen Rusland speelde werd het 3-1 in België en 1-4 voor de Rode Duivels in Rusland. Dat zal ongetwijfeld vertrouwen geven voor deze wedstrijd. De wedden bonus bookmakers zullen toch ook kijken naar de laatste vorm. Laten we daarom eerst eens kijken hoe het met de Russen gesteld is.

 

Rusland oogt niet sterk

De Russen weten nog niet te overtuigen in aanloop naar het EK. Rusland won in maart twee van de laatste drie wedstrijden. Op bezoek in Malta won Rusland met 3-1 terwijl in eigen huis Slovenië 2-1 verslagen werd. Tegen Slowakije ging het echter mis. Rusland verloor met 2-1. De laatste drie wedstrijden wist Rusland ook niet meer dan een keer te scoren. Slowakije was de eerste wedstrijd maar in Polen en afgelopen zaterdag tegen Bulgarije kwamen de Russen ook niet verder dan slechts een goal. De scherpte voor het doel lijkt te missen aangezien er toch flink wat kansen gecreëerd worden. Er is dus nog wel wat werk aan de winkel voor coach Stanislav Cherchesov. Er zal veel afhangen van het resultaat van de eerste wedstrijd. Krijgt de coach Rusland zo ver om België te verrassen? We kijken vooruit met de odds van de bookmakers België!

 

Wedden op belgie tegen Rusland bij ladbrokes 12-06-2021

© Ladbrokes

 

 

De odds van Ladbrokes

Ladbrokes heeft niet alleen veel promoties bij Euro 2020, ook de odds bij deze wedstrijd zijn goed in vergelijking met andere bookies. België is favoriet bij Ladbrokes. Je krijgt bij deze bookmaker 1.70 voor winst van De Rode Duivels. Een overwinning van de Russen staat op 5.25 keer je inzet. Een gelijkspel lijkt meer waarschijnlijk met 3.65. Ben je benieuwd naar wat deze bookmaker je allemaal te bieden heeft? Lees dan onze Ladbrokes review eens door. Direct aanmelden om met de beste odds in te zetten die je via de knop hieronder.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Voetbal: België tegen Kroatië op zondag
volgend artikel
Oranje op zoek naar EK Succes: Nederland – Oekraïne