Na een nipte overwinning spelen de Rode Duivels op zondag 27 november de lastige wedstrijd tegen Marokko. België won weliswaar van Canada, maar van harte ging het niet. Zelfs bondscoach Roberto Martinez gaf toe dat Canada beter was dan de Belgen. Uiteindelijk geldt het eindresultaat natuurlijk. Door de overwinning staat België op de eerste plek in de poule. Marokko speelde hun eerste wedstrijd gelijk Kroatië en staat daarom op de gedeelde tweede plek. Wat zijn de kansen van beide ploegen en waar vind je de beste odds om te wedden op België – Marokko? Die vind je, zoals je van ons gewendt bent, in deze uitgebreide België – Marokko voorbeschouwing 

3 Wedtips voor wedden op België – Marokko van onze experts

Vraag je je af hoe je nu het beste kunt wedden op deze wedstrijd en ben je op zoek naar België – Marokko wedtips? Dan hoef je niet verder te zoeken. Hieronder zullen we namelijk drie top wedtips bij België – Marokko met je delen. Er zijn goede odds voor een doelpunt van Hakim Ziyech, maar onze weddenbonus experts hebben ook nog mooie quoteringen gevonden voor minder dan 2,5 doelpunten en een overwinning van België. Betting tips zijn fijn, maar we zorgen ook gelijk dat je niet op zoek hoeft naar de beste odds bij onze tips. We hebben de bookmakers al voor je vergeleken. Zo kun je dus met één druk op de knop gelijk de beste wedtips met de hoogste odds pakken. 

Er valt niet zo heel veel op te maken uit de voorgaande wedstrijden van beide ploegen op het EK, behalve het feit dat beide ploegen niet, of nauwelijks tot scoren kwamen. België speelde zeer matig en won nipt met 1-0 van Canada. Toch heeft de Belgische ploeg een hoop kwaliteit. Wel begint de leeftijd een rol te spelen en is dit voor veel spelers van België de laatste kans om nog een eindtoernooi te winnen. Ook Marokko kwam niet tot scoren en daarom denken we dat de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Het zal dan ook lastig worden om door de defensie te breken. Vandaar dat minder dan 2,5 goals een zeer interessante weddenschap is. De Betcity odd van 1.74 is de beste voor deze bet die je kunt vinden bij de Nederlandse bookmakers

De tweede tip gaat verder in op de eerste weddentip die we je gaven. We verwachten namelijk dat België, net als tegen Canada, nipt gaat winnen van Marokko. Bij Bet365 is er een Bet Booster beschikbaar voor een 1-0 winst van België en krijg je 8.50 keer je inzet. Dat is een geweldige quotering die je natuurlijk niet over mag slaan. De reguliere odd voor deze weddenschap staat overigens op 7.50.

Alle ogen bij Marokko zijn gericht op Hakim Ziyech, de speler van Chelsea die sinds de komst van de nieuwe bondscoach Walid Regragui. De verloren zoon is terug gekeerd en heel Marokko verwacht dan ook wel iets van Ziyech die zowel uit standaardsituaties als van buiten de 16 enorm gevaarlijk kan zijn. Het gevaar bij Marokko zou ongetwijfeld bij de tovenaar moeten komen. Een doelpunt van Ziyech (bijvoorbeeld uit een vrije trap) op enig moment van de wedstrijd staat op 4.33 bij Unibet.

We maken het je gemakkelijk, want niet alleen geven we je goede wedtips we zijn ook nog eens op zoek gegaan naar de hoogste odds bij deze bets. Zelf hoef je dus niet meer op zoek te gaan naar de hoogste quoteringen en kun je op deze weddenschappen inzetten met één muisklik.

50x je inzet met Circus Super Odds

Odds Boost België – Marokko

Circus is de enige bookmaker waar je een odds boost kunt vinden bij België – Marokko. Wedden op winst van België levert je bij deze bookmaker 50 keer je inzet op. Je kunt maximaal een euro inzetten met deze odds boos maar kunt daarmee dus wel 50 euro winnen. Er is overigens geen odds boost voor winst van Marokko, maar daarvoor krijg je bij de bookies gemiddeld 3.90 keer je inzet terug.

Odd boost van @50.00 als Nederland wint van Ecuador op het WK!
Eindigt over
Odd boost van @50.00 als Nederland wint tegen Ecuador op het WK 2022!
Eindigt over

Tot € 150 extra bij Jack’s op je WK storting

Tijdens het WK kun je nu een hele mooie Jack’s WK 2022 bonus pakken waarbij je vijf free bets van € 10,00 extra kunt pakken. De minimale storting die je slechts hoeft te maken is € 20,00 en hiervoor lrijg je in totaal dus € 50,00 terug. Deze bonus is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Als je dus nog niet eerder bij Circus gespeeld hebt, kun je nu gebruik maken van deze bonus en kun je dus gratis wedden op België – Marokko.