weddenbonus nieuws

Zet in op België Engeland via de Bwin acties

In groep G zijn er twee landen die al zeker doorgaan en dat zijn België en Engeland. In een onderling duel zullen ze moeten uitmaken wie groepswinnaar en wie tweede wordt. De nummers 3 en 4, Tunesië en Panama zullen onderling strijden voor de eerste punten op hun WK. Bwin heeft verschillende WK acties die van toepassing zijn op deze wedstrijden en we zullen die hieronder bespreken. Daarnaast volgt ook een voorbeschouwing op beide wedstrijden. Nieuwe wedders uit België kunnen ook genieten van een welkomstbonus van 200% tot €150.
 

Belgische promo bij Bwin: 200% tot €150

  • Klik hier op de Bwin foto of banner en meld je aan.
  • Stort minstens €10 via Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Om de max bonus te verkrijgen, dien je min €75 te storten.
  • Vrijspelen kan door je bonus en storting driemaal in te zetten.
  • De minimum odds dienen 1.40 te zijn en dit binnen de 90 dagen.

Deze Bwin Bonus voor nieuwe Belgische spelers is fantastisch! Spelers uit Nederland raden we aan om een kijke te nemen op onze pagina Betting Sites Nederland, zodat je je gepaste bookmaker en Bonus kan terugvinden.
 

Bwin WK acties

  • Uw eerste 5 weddenschappen zijn Risk Free Bets.
  • Als niemand scoort, dan wint u groot (€25).
  • Krijg uw inzet terug bij een rode kaart.
  • Krijg een Free Bet na tussenkomst van de VAR.
  • Winst verdubbelaar in blessuretijd

 

Wedden Bwin acties © Bwin

 

Voorbeschouwing België Engeland

Zowel België en Engeland zijn reeds geplaatst voor de volgende ronde, maar wie wordt eerste? Zoals de kaarten er nu voor liggen, is de tweede plaats gunstiger dan de eerste. Beide coaches denken eraan om met een veredeld B-elftal op het veld te komen, zodat de andere spelers kunnen rusten. Ook zullen de spelers die al een geel karton achter hun naam hebben, geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. Deze wedstrijd kan daardoor alle kanten op. Bwin verwacht dat Engeland de wedstrijd zal winnen en heeft voor hen een odd van 2.55. Belgische winst levert je dan een quotering op van 3.00.
 

Voorbeschouwing Panama Tunesië

Panama en Tunesië hebben beide nulpunten op dit WK. Tunesië speelde tegen Engeland en België twee aantrekkelijke wedstrijden en moest slechts in blessuretijd het onderspit delven tegen Engeland. Panama kon het België in de eerste helft moeilijk maken door ze op 0-0 houden, maar daarna was de veer gebroken. In de wedstrijd tegen Engeland scoorden ze hun allereerste WK doelpunt ooit en maakten hierdoor hun supporters dolblij. Bwin verwacht net zoals de Toto voorspelling, dat Tunesië deze wedstrijd zal winnen en krijgt een odd van 1.83. Waag je kans op deze wedstrijden met Bwin en ervaar zelf je WK dankzij de acties.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Beslissingen in Groep F: Zet in met Promo´s van Betser!
volgend artikel
Inzetten op Frankrijk Argentinie en krijg € 60 cadeau!