weddenbonus nieuws

Wedden op Belgie van Denemarken in de Nations League

De beslissingswedstrijd in Groep 2 van de Nations League is die tussen koploper België en nummer twee Denemarken. Wie gaat deze wedstrijd winnen?

 

België is al geplaatst

Met slechts een verloren wedstrijd is België al zeker dat het doorgaat naar de finales van de Nations League. Er werd alleen van Engeland verloren en dat is genoeg om verder te gaan. Het verschil met Denemarken is twee punten terwijl Engeland inmiddels al op vijf punten achterstand staat. Het verlies vorige maand kwam wat hard aan maar de twaalf goals die België in de andere vier wedstrijden scoorde was het meest van alle andere ploegen. België heeft natuurlijk een geweldige selectie en met Kevin de Bruyne en Romelu Lukaku in bloedvorm is het voor de tegenstander 90 minuten gevaarlijk.

 

Toch zien we de laatste wedstrijden de nieuwe generatie opstaan, Roberto Martinez is zeker niet bang nieuwe spelers te laten debuteren bij de Rode Duivels om ze alvast te laten wennen aan het echte werk. Ook deze wedstrijd kunnen we weer wat frisse namen verwachten aangezien Axel Witsel en Thomas Meunier geschorst zijn. We verwachten dat België weer verdergaat met waar ze zo goed in zijn en dat is winnen. De odds van de beste bookmakers zie je hieronder.

 

Denemarken verrassend boven Engeland

Door maar liefst twee wedstrijden op rij te verliezen heeft Engeland de tweede plek afgestaan aan Denemarken. De Denen lijken juist in topvorm met negen punten uit drie wedstrijden. De grote man bij Denemarken is nog altijd Christian Erikssen. De voormalig Ajacied was belangrijk bij de zegde op IJsland en voorkwam dat IJsland het allereerste Nations League punt ooit pakte door in de slotseconden van de wedstrijd de winnende treffer te maken. Om boven Engeland te blijven staan moeten ze minimaal gelijk spelen.

 

Omdat België ook in theorie zou kunnen leven met een gelijkspel hopen de Denen dan ook een puntje te pakken op Den Dreef. Bij Denemarken staat er overigens een groot vraagteken bij de naam Kasper Smeichel die per brancard het veld verliet, de rest van het Deense team lijkt fit te zijn voor de match tegen België. We gaan direct over de odds en schijnen ons licht op de Svenplay bonus.

 

de odds bij belgie tegen denemarken 18-11-2020

© Svenplay

 

 

 

De odds en bonus bij deze wedstrijd

De koploper tegen de nummer twee die op stoom is. Bij Svenplay zien we dat België toch gewoon favoriet is voor de overwinning. Je krijgt voor inzetten op de Rode Duivels nu 1.61 en daarmee lijken de Denen niet al te veel kans te maken. Denemarken staat op 5.60. De bookies geven de voorkeur dus aan België en ook een gelijkspel lijkt er volgens hen niet in te zitten. Hier krijg je 3.92 voor.

 

Inzetten op deze wedstrijd doe je nu met deze goede odds en de bookmaker bonus van Svenplay. Deze bonus is een verdubbeling tot € 100 bij je eerste storting. Hier moet je wel de bonus code WED100SVP! bij gebruiken. Via de link hieronder kom je direct uit bij Svenplay.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint het Nederlands elftal in Polen woensdag?
volgend artikel
Wedden op de Keuken Kampioen Divisie