weddenbonus nieuws

€50 gratis wedden op Bayern Ajax

Dinsdag ontvangt voetbalgigant Bayern Munchen Ajax Amsterdam op de tweede speeldag van de Champions League. Beide ploegen staan zij aan zij in groep E, maar het zal moeilijk worden om iets te rapen in Munchen. Om het nog wat spannender te maken heeft bookmaker Mr Green 2 Free Bets elk ter waarde van € 25. We leggen je hier uit hoe je kan genieten van deze promotie en kijken vooruit naar morgen en Bayern  Ajax.

Bayern Ajax: € 50 Free bij Mr Green

  • Registreer je account door hier op de MrGreen foto of banner te klikken.
  • Stort vervolgens minstens €20 met bijv iDeal, Visa, MasterCard, Skrill,…
  • Plaats een eerste weddenschap van minstens €20 op een +1.80 notering.
  • Ongeacht het resultaat, ontvang je 2 x € 25 Free Bets.
  • Deze Free Bets kan je binnen de 7 dagen gebruiken.
  • Ook hier gelden de minimum odds van +1.80.
  • De winst uit deze Free Bets is voor jou.

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Oktober Free Bet Maand: € 1.000 Free

Deze Mr Green Bonus is er enkel voor nieuwe Nederlandser wedders. Maar ook reeds geregistreerde klanten worden verwend en dat met de € 1000 Free Bets. Je dient hiervoor een combo weddenschap te plaatsen met minstens 8 verschillende wedstrijden. Het totaal van de odds dient minstens 15.00 te zijn om kans te maken op een deel van de 1000 euro Mr Green Free Bets. Als je bet winnend is, ontvang je een deel van de 1000 euro jackpot.

Voorbeschouwing Bayern München – Ajax

Volgens de Voetbal Bet websites is er geen twijfel mogelijk. Bayern Munchen zal winnen van Ajax en krijgt daarom een notering van 1.20. De Duitse topploeg won zijn eerste wedstrijd in de Champions League met 0-2 tegen Benfica en in de eigen competitie staan ze op de tweede plaats. Afgelopen weekend werd echter verloren van Hertha Berlijn, wat maakt van Bayern toch een te kloppen tegenstander. Ajax won thuis makkelijk met 3-0 van AEK Athene en in de Eredivisie staan ze ook op de tweede plaats. Voor een stunt in Duitsland krijgt Ajax een mooie notering van 16.00. Het wordt een moeilijke opgave in München. Kan Ajax iets rapen? Plaats een bet en maak deze wedstrijd zo nog spannender.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Juventus Napels: exclusieve actie €130
volgend artikel
Man United Valencia: 100% tot € 200