weddenbonus nieuws

€ 50 Gratis voor PSV Barcelona

PSV speelt thuis tegen Barcelona op de vijfde speeldag van de Champions League en dit wordt allesbehalve een gemakkelijke opdracht. Barcelona staat eerste in de groep met 10 punten en PSV staat laatste met 1 punt. Toch verwachten we veel van PSV, want thuis zijn ze heel sterk. Bij Mr Green krijgen nieuwe Nederlandse wedders €50 gratis als ze een eerste weddenschap plaatsen van minstens 20 euro. We zullen hieronder deze actie bespreken en kijken vooruit naar Barcelona PSV.
 

Free Bets van €50 PSV Barcelona

  • Registreer je Mr Green spelers account door hier op de button te klikken.
  • Storten kan je doen via iDeal, Visa, MasterCard of een andere methode.
  • Stort minstens 20 euro om in aanmerking te komen voor de Free Bets.
  • Plaats min €20 op een weddenschap met minimale odd van 1.80.
  • Daarna ontvang je 2 Free Bets van elk 25 euro.
  • Deze Free Bets dien je te gebruiken binnen 7 dagen.
  • De netto winst hieruit is voor jou.

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

 
Wedden bij Mr Green is super en niet alleen omwille van de Mr Green Bonus, maar ook door de hoge odds die je krijgt. Dit is een reden waarom er heel veel Nederlanders blijven spelen bij MrGreen. Als je graag via mobiel wedt, dan kan je dit doen op een award winning MrGreen app. Mr Green wint heel veel prijzen op het gebied van wedden en apps.
 

Voorbeschouwing PSV Barcelona

Barcelona staat tweede in LaLiga met 25 punten uit 13 wedstrijden. Ze scoren aan de lopende band, maar de resultaten vallen wat tegen, want Barca krijgt ook veel doelpunten tegen. PSV heeft in de Eredivisie nog steeds een perfect rapport en heeft 39 punten op 39, en heeft al een doelsaldo van plus 41. Volgens de Voetbal Bet sites is PSV de underdog in de partij tegen Barcelona en dit valt niet te verwonderen. Als ze voor een stunt kunnen zorgen, dan krijg je de odd van 6.50. Dit is een hele goede value bet. Als Barcelona zoals verwacht de wedstrijd wint, dan krijg je een notering van 1.51. Toch hebben wij er het volste vertrouwen in dat PSV voor een stunt kan zorgen.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Athene Ajax: € 10 gratis
volgend artikel
Wedden op Genk en Anderlecht: 50% meer winst