weddenbonus nieuws

Krijg tot € 100 bonus bij El Classico!

Op zondag om 17.15u trappen FC Barcelona en Real Madrid in Camp Nou af voor El Classico. Een doorgaans intens en doelpuntenrijk duel dat jij extra spanning kunt geven door te wedden bij Bet90. Zo krijgen alle Nederlanders namelijk een 100% bonus tot € 100 voor deze klassieker. Bekijk nu de actie en lees ook onze voorbeschouwing op FC Barcelona – Real Madrid!
 

El Classico € 100 gratis bij Bet90

  • Deze actie is enkel geldig voor Nederlandse wedders.
  • Klik hiervoor op de Bet90 button en registreer je account.
  • Storten kan je doen via Skrill, Visa, Mastercard, Paysafecard of Neteller.
  • Gebruik bij de storting de Bet90 code SWP100.
  • Plaats eenmaal je storting op een weddenschap met min 1.80 odd.
  • Nu ontvang je de bonus van 100% tot € 100.
  • Vrijspelen kan nu door je storting en bonus, vijfmaal in te zetten.
  • Alle weddenschappen met noteringen van 1.80 tellen mee.
  • Je krijgt hiervoor 90 dagen de tijd.

 

Promo bet90

© Bet90

 

Bet90 Fantastische bookmaker

Met een schat aan ervaring werd Bet90 in 2011 opgericht en maakte in de beginjaren vooral in Duitsland furore. Na een voet aan de grond te hebben, zijn ze zich beginnen richten tot de buurlanden. Nederlandse wedders kunnen niet alleen genieten van een ruim Bet90 Wedden aanbod, maar ook van verhoogde odds. Dit maakt het voor de wedder interessant om op lange termijn bij Bet90 te blijven spelen.

 

Voorbeschouwing Barcelona – Real Madrid

Als we naar de stand kijken in LaLiga Santander dan zien we toch ongewone dingen. Barcelona staat op 1, gevolgd door Espanyol, Deportivo Alaves, Sevilla, Atletico Madrid, Real Valladolid en dan pas Real Madrid. Ondanks dat al deze ploegen tussen hun staan, is er maar een verschil van vier punten tussen beide grootheden. Met deze stand speelt Real zelf geen Europees voetbal, want ze staan slechts op plaats 7 in de competitie. Hoogtijd om zich te herpakken en niets is beter dan dit op verplaatsing te doen tegen aartsrivaal Barcelona.

Volgens de voetbal gokken sites is Barcelona de favoriet om de winst te pakken in eigen huis en ze krijgen een notering van 1.95. Als Real Madrid tegen een gehavend Barcelona, want ze spelen zonder Messi, kan winnen, hebben ze een notering van 3.75. Ga je kans en wed op je favoriet Spaanse ploeg.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Speciaal voor Belgen: Gent - Charleroi en krijg € 100 extra
volgend artikel
Halloween Ladrokes - € 20 voucher gratis