13:09 uur

Krijg € 15 Cashback bij < 2,5 goals in El Classico!

Om 20.45u trappen FC Barcelona en Real Madrid vandaag in Camp Nou af voor El Classico. Een doorgaans intens en doelpuntrijk duel dat jij extra spanning kunt geven door te wedden bij Betser. Zo krijgen alle Nederlanders namelijk een € 15 cashback als er minder dan 2,5 doelpunten vallen en wacht er op nieuwe klanten ook nog eens € 10 gratis cash. Bekijk nu beide acties en lees ook onze voorbeschouwing op FC Barcelona – Real Madrid!
 

Hoe krijg ik € 10 gratis als nieuwe Betser klant?

  • Klik op een van de Betser aanmeld buttons op onze website en schrijf je in.
  • Stort hierna € 20 of meer met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.
  • Plaats een eerste bet van € 20(+) op een duel en quotering naar keuze.
  • Erna ontvang je, ongeacht het resultaat, € 10 aan cash cadeau van Betser.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Wed op > 2,5 goals, krijg € 15 cashback bij < 2,5!

Bovenstaande € 10 Gratis Wedden tegoed is uitsluitend voor nieuwe klanten. Nieuwe en bestaande klanten kunnen daarnaast profiteren van een specifieke Barca-Real promotie. Plaats een € 15 weddenschap op > 2,5 goals @ 1.29 en als je weddenschap verloren gaat, ontvang je tot € 15 inzet terug. Deze € 15 wordt uitgekeerd in de vorm van een voorwaardenvrije Free Bet die je binnen 7 dagen naar eigen wens kunt benutten. Betser behoort tot de Betting Sites Nederland met een uitstekend wedden aanbod en prima Beste Bookmakers quoteringen voor zowel voetbal als andere sportweddenschappen.
 

Voorbeschouwing Barcelona – Real Madrid

FC Barcelona is reeds kampioen en deze editie van El Classico zal dan ook met name een prestigestrijd worden. Voor Real zelfs een dubbele prestigestrijd aangezien het graag nog stadsgenoot Atletico Madrid voorbij gaat in de strijd om plek 2. In eigen huis is Barca dit seizoen nog ongeslagen en heeft het een doelsaldo van 45-8. Een lastige kluif voor Real maar het weet zich gesterkt door het behalen van de Champions League finale. Als we de quoteringen bekijken zien we dat Barca een odd van 1.74 krijgt, gelijkspel 4.30 is en winst Real 4.00 oplevert. Wij zien de meeste value in een uitoverwinning van Real en X2 weddenschap @ 2.05. Speel jij met ons mee? Verkrijg € 10 cash, speel risicovrij op > 2,5 goals en kies voor een van de andere interessante aanvullende weddenschappen bij Betser!

Claim de bonus! Meer informatie