weddenbonus nieuws

Wed € 10 risicovrij op winst Barca tegen Chelsea bij Betser!

Op woensdagavond trappen Barcelona en Chelsea in Camp Nou af voor de strijd om een ticket voor de kwartfinale van de Champions League. Met een 1-1 resultaat in het heenduel is Barcelona favoriet bij de bookmakers en wedders. Deze favorietenrol kunnen Nederlanders nu nog meer zekerheid geven door in te zetten op winst van Barcelona bij Betser. Gaat je weddenschap verloren? Dan ontvang je je inzet terug!

Hoe wed ik risicovrij op winst FC Barcelona?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor min. € 10 saldo in je account. Storten kan nu o.a. met iDeal!
  • Plaats een € 10(+) pre-match bet op winst FC Barcelona @ 1.41 odd.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou!
  • Verloren? Je ontvangt donderdag je inzet tot € 10 terug i.d.v.v. Free Bet.

 

Betser Promotie
© Betser

 

Nieuw bij Betser? Pak € 10 Gratis Welkomstbonus mee!

Bovenstaande actie is zowel voor nieuwe als bestaande klanten beschikbaar. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een welkomstbonus. Na je eerste € 20 weddenschap krijg je € 10 cash cadeau, zonder dat hier verder voorwaarden aan verbonden zijn. Wedden met iDeal is mogelijk bij Betser en ook kun je storten met Visa, Master, Skrill of Neteller. Door haar grote wedden aanbod en veelvuldige promoties behoort Betser tot de Beste Bookmakers Nederland / Betting Sites Nederland!

Voorbeschouwing Barcelona Chelsea

Na het 1-1 gelijkspel in London weet Chelsea dat het dient te scoren. Thuis was het de bovenliggende partij maar in Camp Nou is Barcelona dit seizoen nagenoeg onverslaanbaar. Persoonlijk denken we dan ook dat Barcelona met de zege aan de haal gaat en een weddenschap hierop is zeker met eerstgenoemde actie een goede keuze. Heb je toch vertrouwen in Chelsea? Gelijkspel staat genoteerd aan 4.75 en winst Chelsea aan 8.00. Wat denk jij dat het wordt? Speel bij Betser, wed risicovrij en pak € 10 gratis aan cash!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed op Man. U - Sevilla en krijg € 15 Gratis voor Barca-Chelsea!
volgend artikel
Inzetten op Finale Beker van Belgie met € 150 cadeau!