Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.

B-Bets Mobile App

Opgelet: B-Bets is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie voor een prima mobiel wedden alternatief. 

B-Bets heeft nog geen B-Bets app ontwikkeld, maar ze hebben wel een heel goede b-Bets mobiele site ter beschikking. Zodra bookmaker b-Bets een b-Bets Android of b-Bets iOS App heeft ontwikkeld, zullen we dit hier bespreken. Daarnaast kijken we ook of er een mobiele b-Bets bonus ter beschikking is en lichten we de exclusieve welkomstbonus toe. Wil je onmiddellijk wedden bij b-Bets, dan kan je hieronder op de b-Bets banner klikken.

b-Bets Android App downloaden

De b-Bets Android App is nog niet ontwikkeld. Zodra b-Bets deze app heeft ontwikkeld, zullen we hier uitleggen hoe je de app kan downloaden en installeren.

b-Bets FreeBet
© b-Bets

b-Bets iOS App downloaden

De b-Bets iOS App is nog niet ontwikkeld. Zodra b-Bets deze app heeft ontwikkeld, zullen we hier uitleggen hoe je de app kan downloaden en installeren.

b-Bets mobiele site

b-Bets heeft nog geen app ontwikkeld, maar je kan zonder problemen wedden via de mobiele b-Bets site. Bovenaan kan je inloggen of je registreren. Op de homepage kan je vervolgens naar beneden scrollen en dan de sportselectie aanduiden of de promoties checken. Helemaal bovenaan krijg je dan de verschillende sporten te zien, en de belangrijkste evenementen die snel van start gaan. Ook de live support is heel snel te contacteren.

b-Bets mobiele bonus

Aangezien het ontbreekt bij b-Bets aan een app, is er ook nog geen mobiele promotie beschikbaar. We raden je aan om onze bookmakers nieuws pagina in de gaten te houden. Als b-Bets op de markt komt, met een nieuwe app of promotie, zullen we dat daar kenbaar maken.

Nieuw bij b-Bets? Exclusief: € 5 gratis + 100% tot € 120

Voor nieuwe spelers uit België en Nederland is er een exclusieve bonus van €5 voor handen. Binnen de 24 uur na je registratie, ontvang je deze b-Bets bonus. Ook is er de storting bonus van 100% tot € 120, en storten kan je doen via iDeal of Bancontact. Daarna dien je vijf maal je bonus en storting rondspelen en dit op minimum odds van 1.80. Verder zijn er ook bonussen te krijgen bovenop je tweede, derde en vierde storting. Wil je toch liever een app downloaden, dan kan je een kijkje nemen op onze Mobiel wedden pagina.