b-Bets Bonus

b-Bets Bonus

Eerste stortingsbonus
Max. bonus
€ 120
Percentage
100%
Min. storting
€ 20
Rondspeelvoorwaarden
5 x eerste storting + 5 x bonus rondspelen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
9.2

b-Bets Bonus details

Opgelet: B-Bets is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Bookmaker b-Bets biedt nieuwe klanten uit Nederland een Sportsbook Bonus van 100% tot € 120. Door het 5x rondspelen van je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen speel je je gehele bonus vrij. Al je weddenschappen of evenementen met 3 of meer selecties en quoteringen van 1.80 of hoger gelden. Groot voordeel bij bBets is dat als je er niet in slaagt om je gehele bonusbedrag vrij te spelen, je alsnog de hoogte van je saldo gelijkwaardig aan het reeds vrijgespeelde percentage bonus kunt uitbetalen. Dit zowel gedurende als na de bonusperiode.

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag van € 120
  • € 5 gratis zonder storting
  • Saldo ook uit te betalen als bonus niet geheel is vrijgespeeld
  • Enkel bets op weddenschappen met 3 of meer selecties tellen mee

Betaalmethodes voor bonus

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

30-09-2021

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie kun je gebruik maken van een 100% bonus tot € 120. Je dient binnen 30 dagen het stortings- en bonusbedrag 5x rond te spelen om je gehele bonus vrij te spelen. Alle weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten en quoteringen van 1.80 of hoger tellen mee. Als je er niet in slaagt om je gehele bonus vrij te spelen of je vroegtijdig wilt uitbetalen, kun je je saldo, gelijkwaardig aan het vrijgespeelde bonuspercentage, direct uitbetalen. Storten bij b-Bets kan onder andere met Bancontact / Mister Cash maar ook bijvoorbeeld met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill en een PaySafeCard.

Tips

Opgelet! Je mag enkel tot 30% van je totale balans inzetten op single weddenschappen tot je bonus is rondgespeeld.

Voorbeeld

Stel je stort € 120 en selecteert de 100% b-Bets welkomstbonus. In dat geval ontvang je € 120 bonus. Je dient nu in totaal (5x120) € 600 + (5x120) € 600 = € 1.200 rond te spelen binnen 30 dagen op quoteringen van 1.80 of hoger.

Conclusie

Met de b-Bets Bonus krijg je een stortingsbonus van 100% tot € 120. Het 5x inzetten van je stortings- en bonusbedrag is van gemiddelde waarde. Het feit dat al je weddenschappen met 3 of meer selecties op quoteringen van 1.80 of hoger meetellen helpt zeer bij het vrijspelen. Ook is de € 5 gratis is een mooie extra. Deze krijg je cadeau direct na je aanmelding. b-Bets is betrouwbaar, kent een lange online casino historie en pakt met haar sportsbook op een geweldige manier uit. Wij waarderen deze b-Bets bonus met 4.5 sterren!

Nieuws 🚨

Blijft Engeland aan kop in de Nations League?
Brighton & Hove Albion – Man United