b-Bets Bonus – eerste stortingsbonus

Bookmaker b-Bets biedt nieuwe klanten uit Nederland t een welkomstbonus van 100% tot € 100. Door het 8x rondspelen van je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen speel je je gehele bonus vrij. Al je weddenschappen of evenementen met 3 of meer selecties en quoteringen van 1.80 of hoger gelden. Groot voordeel bij bBets is dat als je er niet in slaagt om je gehele bonusbedrag vrij te spelen, je alsnog de hoogte van je saldo gelijkwaardig aan het reeds vrijgespeelde percentage bonus kunt uitbetalen. Dit zowel gedurende als na de bonusperiode.

Bonus details

Soort bonus

Min. storting

€ 10,00

Percentage

100%

Maximum bonusbedrag

€ 100,00

Bonus code

geen bonus code nodig

Voorwaarden voor uitbetaling

Na je registratie kun je gebruik maken van een 100% bonus tot € 100. Je dient binnen 30 dagen het stortings- en bonusbedrag 8x rond te spelen om je gehele bonus vrij te spelen. Alle weddenschappen op selecties met 3 of meer uitkomsten en quoteringen van 1.80 of hoger tellen mee. Als je er niet in slaagt om je gehele bonus vrij te spelen of je vroegtijdig wilt uitbetalen, kun je je saldo, gelijkwaardig aan het vrijgespeelde bonuspercentage, direct uitbetalen. Storten bij b-Bets kan onder andere met Bancontact / Mister Cash maar ook bijvoorbeeld met Visa/Mastercard, Neteller, Skrill en een PaySafeCard.

Bonus vrijspelen tijd

30 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.80

Geldig in de volgende landen

Luxemburg, Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Conclusie

Met de b-Bets Bonus krijg je een stortingsbonus van 100% tot € 100. Het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag is van gemiddelde waarde. Het feit dat al je weddenschappen met 3 of meer selecties op quoteringen van 1.80 of hoger meetellen helpt zeer bij het vrijspelen. Ook is de € 5 gratis is een mooie extra. Deze krijg je cadeau direct na je aanmelding. b-Bets is betrouwbaar, kent een lange online casino historie en pakt met haar sportsbook op een geweldige manier uit. Wij waarderen deze b-Bets bonus met 4 sterren!

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Voordelen & nadelen

  • Hoog maximum bonusbedrag van € 100
  • € 5 gratis zonder storting
  • Saldo ook uit te betalen als bonus niet geheel is vrijgespeeld
  • Enkel bets op weddenschappen met 3 of meer selecties tellen mee

Voorbeeld

Stel je stort € 100 en selecteert de 100% b-Bets welkomstbonus. In dat geval ontvang je € 100 bonus. Je dient nu in totaal (8x100=) € 800 + (8x100=) € 800 = € 1.600 rond te spelen binnen 30 dagen op quoteringen van 1.80 of hoger.

Verkrijg de bonus in drie stappen