Enable JavaScript in your browser settings to use the full functionality of our website.
circus nieuws header

Club Brugge naar de Conference League finale? Of toch Fiorentina?

Club Brugge heeft een Europese finaleplek op het vizier staan als ze donderdag op bezoek gaan bij Fiorentina dat vorig jaar nog in de finale stond. Zet Blauw-Zwart in het eerste duel een goed resultaat neer?

Fiorentina met moeite langs Viktoria Plzen

La Viola kent een wisselvallig seizoen, waarbij het met name moet rekenen op de resultaten in de Conference League. Toch gaat het ook daar zeker niet van harte. Eerst hadden de Italianen al de grootste moeite met Maccabi Haifa. In de achtste finales werd het 5-4 voor de ploeg met de Paarse outfits. In de kwartfinale stond er een tweeluik op het programma met Viktoria Plzen en ook daar had Fiorentina het lastig. De eerste wedstrijd werd doelpuntloos gelijkgespeeld en de return in eigen huis leek ook lange tijd onbeslist te worden. Uiteindelijk werd het in de verlenging nog 2-0 door goals van Nicolas Gonzalez en Cristiano Biraghi waardoor de halve finale bereikt werd. Sindsdien ging de vorm van Fiorentina er niet op vooruit. Er werd nog wel gewonnen van het al gedegradeerde Salernitana, maar vervolgens verloor de ploeg van Vincenzo Italiano met 4-2 over twee wedstrijden uit de Coppa Italia.

In de Serie A zien we Fiorentina terug op een teleurstellende achtste plaats met evenveel punten als Napoli en een fikse achterstand op Lazio Roma. De Conference League lijkt dus de enige prijs te zijn waar Fiorentina kans op maakt. Bij de sport betting Nederland sites zien we dat Fiorentina de grote favoriet is. Circus is de bookmaker van dienst voor de Nederlandse spelers, Hoewel deze partij ook in België actief is, vind je op sportweddenschappen België bookmakers met betere quoteringen dan de 1.87 die je bij Circus pakt, neem dus snel een kijkje!

Fiorentina Club Brugge odds

©Circus 01.05.2024 – quoteringen kunnen veranderen

Club Brugge overtuigt tegen PAOK

Met een 3-0 overwinning op PAOK maakt Club Brugge indruk in de Conference League en staat voor het eerst in 32 jaar in een Europese halve finale.  Als de ploeg van Nicky Hayen Fiorentina over twee wedstrijden verslaat, keren ze op 7 juni terug naar Griekenland voor de finale in Athene. Blauw-Zwart kende dit seizoen zijn ups en downs, vooral in de vaderlandse competitie, maar sinds het ontslag van Ronny Deila in maart heeft  Nicky Hayen wonderen verricht. Zijn eerste wedstrijd liep uit op een gelijkspel en werd opgevolgd door zeven opeenvolgende overwinningen in alle competities, waarbij zijn team 18 doelpunten scoorde en daarbij slechts twee tegen kreeg.

De ploeg van Hayen gaat donderdag in een opgewekte stemming aan de wedstrijd nadat hij Genk zowel thuis als uit in de Belgische Pro League met 7-0 versloeg in een tijdsbestek van slechts vier dagen. Aan vertrouwen dus geen gebrek. Toch is Fiorentina van een andere orde dan Genk en is Brugge geen favoriet. Sterker nog, een overwinning van de Belgen in Florence staat op de Circus app op 4.55 en ook een gelijkspel levert je nog 3.70 op.  Dat zijn prachtige odds om mee te scoren, maar als kers op de taart hebben we ook nog een mooie bonus voor je gevonden!

Tot €250 extra bij Circus

Behalve mooie odds pak je nu bij Circus tot maar liefst €250 als nieuwe speler. Aanmelden doe je heel gemakkelijk via de knoppen op deze pagina. Vervolgens hoef je alleen nog maar een storting te maken van minimaal €20. Stort je €20 dan krijg je al twee free bets van een tientje. Elke tien euro die je vervolgens inzet is een free bet van hetzelfde bedrag waard. Stort je dus €250 dan krijg je €250 aan Free Bets. Bovendien zitten er aan deze bonus erg goede voorwaarden aan deze Circus welkomstbonus! Meld je dus gelijk aan!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Halve finale Champions League wedden op Bayern München - Real Madrid
volgend artikel
Kan PSG zich revancheren in Dortmund