weddenbonus nieuws

Copa Del Rey Live bij Betfirst: €200

De Copa Del Rey gaat vandaag met een nieuwe ronde van start en er staan paar aantrekkelijke affiches op het programma. We hebben er het duel Athletic Bilbao tegen Sevilla uitgepikt en gaan hieronder vooruitblikken op deze wedstrijd. Als je nog geen account hebt bij Betfirst, dan kan je een eerste storting verdubbelen tot 200 euro. Niet vergeten dat Betfirst TV de meeste wedstrijden ook live uitzendt, zodat je geen duur abonnement meer moet nemen bij je tv provider.

 

Athletic Bilbao Sevilla Bonus voor nieuwe wedders

Heb je nog nooit een account geopend bij Betfirst? Dan is nu het ideale moment om dit te doen! Klik op de banner van Betfirst en vul het registratieformulier in. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen zich hier inschrijven en ook de favoriete manier van storten van beide landen is aanwezig. Zowel wedden met iDeal als wedden met Bancontact behoort tot de mogelijkheden. Welke bonus wacht er nu op je bij Betfirst?
 

Betfirst TV + 100% tot € 200

Zodra je geld op je account hebt of in de laatste 48 uur een weddenschap hebt geplaatst, kan je de wedstrijden van Betfirst live tv kijken. Stel dat je 20 euro stort, dan zal je 20 euro als bonus ontvangen. In totaal kan je in dit geval wedden met 40 euro. Deze BetFIRST bonus zal je tweemaal dienen in te zetten. Dus voor een totaal van 80 euro zal je weddenschappen dienen te doen en dit op minimale noteringen van 1.40. Als je hierin slaagt binnen de dertig dagen, wat heel ruim is om 80 euro rond te spelen, kan je de bonus en winsten laten uitbetalen.

 

Wedden Athletic Sevilla
© BetFIRST

 

Wedden Athletic Bilbao – Sevilla Tips

Omdat de minimum noteringen ruimschoots verbroken worden in dit duel, kan je de Betfirst bonus perfect gebruiken om te wedden op Athletic Bilbao – Sevilla. Athletic staat momenteel 17e in LaLiga Santander met slechts 19 punten uit 18 wedstrijden. Van die 19 punten hebben ze er 11 thuis gehaald en dat met 2 zeges en vijf gelijke spelen. Om het eerste duel tegen Sevilla te winnen, krijgt Athletic een odd van 2.55. Deze notering wordt kort gevolgd door winst voor Sevilla, want zij hebben een notering van 2.80 en een gelijkspel heeft 3.25 als odd. De bookmakers zien in Athletic dus de favoriet, enigszins verrassend als je weet dat Sevilla derde staat in de stand met veertien punten meer dan Athletic. We gaan ons geld op Sevilla plaatsen en daarmee hebben we de odd van 2.80. Waag jullie kans op La Copa Del Rey en pak die Betfirst bonus.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Bet777 mobiel wedden op voetbal: € 150
volgend artikel
West Ham United - Arsenal: € 75 bij Betsson