weddenbonus nieuws

Arsenal Fulham tot + €150 op je bet

De wedstrijd tussen Arsenal en Fulham is voor beide ploegen van belang. Arsenal wil blijven meestrijden voor de Europese plaatsen en Fulham wil uit de degradatiezone geraken. Arsenal tegen Fulham wordt gespeeld op 1 januari om 16.00 en bookmaker Bet777 heeft een fantastische bonus klaarliggen voor jullie. Hieronder leggen we uit wat je dient te doen om deze bonus in de wacht te slepen en geven we je de noteringen voor Arsenal vs Fulham.
 

Nieuw bij Bet777? Pak 100% tot € 150

Als je nog geen account hebt bij Bet777, dan kan je er eentje aanmaken door hier op de Bet777 link te klikken. Je komt dan automatisch op de juiste pagina terecht van Bet777. Gebruik bij de registratie ook de code TOPFREE en je krijgt na de eerste maand 10 euro gratis. Bovendien kan je dankzij deze exclusieve code elke maand 5 euro gratis krijgen, als je minstens 50 euro per maand aan weddenschappen plaatst. Je dient dus ook een storting te maken om recht te hebben op de Bet777 bonus. Als je minstens 300 euro stort, krijg je de maximum bonus van 150 euro.

 
Een storting maken lukt via al de bekende manieren zoals Visa, Mastercard of je bankkaart. Je dient in je account wel de bonus te claimen, want anders krijg je de bonus niet. Vrijspelen kan vervolgens door je bonus viermaal in te zetten en dit op minimum noteringen van 2.00 en dit binnen de 15 dagen. Deze bonus scoort hoog in onze bookmaker bonus lijst.

 

bonus arsenal fulham

© Bet777

 

Voorbeschouwing Arsenal Fulham

Arsenal beleefde een harde opdoffer op de vorige speeldag met een 5 – 1 pandoering tegen Liverpool. De Premier League snakte naar puntenverlies voor de Reds, maar Arsenal kon de sneltrein niet stoppen. Ze staan nu op de vijfde plaats en dit met 3 punten meer dan Man United en vijf minder dan Chelsea. De vierde plaats geeft recht op een Champions League plaats. Fulham staat slechts 19e met viertien punten en won afgelopen speeldag de belangrijke degradatie topper tegen Huddersfield Town. Voor een veilige 17e plaats, dienen ze nog twee ploegen in te halen en ze hopen op punten tegen Arsenal. Zien de Bet sites dit ook gebeuren?
 

Bij Bet777 is Arsenal de favoriet met een notering van 1.33, en krijgt Fulham een quotering van 9.00. Vooral voor Fulham is dit een goede quotering, want een tientje inzetten kan je veel opleveren. Een gelijkspel tussen beide ploegen krijgt 5.55 als notering, wat realistischer dan winst voor Fulham. Van de tien uitwedstrijden, heeft Fulham slechts tweemaal gelijkgespeeld, de rest werd verloren. Waag je kans op deze wedstrijd en pak de bonus van Bet777.
 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Liverpool Arsenal - 2 x € 25 Free Bets
volgend artikel
Chelsea tegen Southampton: 100% tot € 200