ladbrokes nieuws

Antwerp tegen Gent op zondag in de Pro League

Nummer vier tegen nummer 13 Gent. AA Gent pakt weer punten en is klaar voor de stap hogerop. Antwerp heeft de top twee in zicht en gaat natuurlijk vol voor de winst. Wie wint er op zondag in de Bosuil?

Antwerp al vijf wedstrijden op rij ongeslagen

Hoewel Royal Antwerp “slechts” op de vierde plek staat, ziet het er de laatste weken erg goed uit. De laatste vier wedstrijden werden op rij gewonnen en daarvoor werd er twee keer gelijkgespeeld. Allen op de eerste speeldag werd er verloren van Kortrijk. Het gaat dus prima in de eigen competitie. Wel kwam Antwerp donderdagavond in de Europa League in actie en verloor het haar tweede wedstrijd in groep D. Dat zorgt natuurlijk voor onvrede. Omdat er eerder al van Olympiakos werd verloren lijkt overwinteren in de Europa League ineens erg lastig. Het is nog te vroeg om op te geven, maar de focus zal in ieder geval zijn om drie punten te pakken in de Pro League. 

Nummer één Club Brugge staat op 18 punten en is dus slechts een punt verwijderd. Het zou dus zomaar mogelijk zijn dat Antwerp na deze speelronde op de eerste plek staat. Winnen van Gent is dan wel noodzakelijk en daarbij zouden de resultaten van de andere teams ook in het voordeel van Antwerp moeten zijn. Met andere woorden, Genk, Eupen en Club Brugge zouden punten moeten verspelen en Antwerp moet winnen. Dat zijn een hoop “als” scenario’s. Antwerp trapt het spits af tegen Gent en zal knokken voor de drie punten. Geven de betting sites ze de beste kans van de twee teams?

Gent draait nog niet vlekkeloos

Ook Gent kwam in actie in Europa op donderdag. Tegen Anorthosis werd met 2-0 gewonnen en dat betekende de tweede overwinning op rij. Omdat Antwerp van het weekend ook al Cercle versloeg lijken De Buffalo’s weer in de winning mood. De laatste verloren wedstrijd was de 1-0 nederlaag tegen Kortrijk op 19 september. Daarvoor won Gent ook al de eerste wedstrijd in de Europa Conference League en staan ze nu tweede achter Partizan. Gent lijkt het dus anders te doen dan Gent. Wel winnen in Europa maar punten verspelen in de vaderlandse competitie.  Toch worden er de laatste weken weer gewonnen en klimt Gent langzaam omhoog. Een overwinning op Antwerp kan de ploeg zomaar de top zeven in lanceren. De Buffalo’s kunnen in ieder geval met een fitte selectie afreizen naar Antwerp. Er lijkt niemand geblesseerd te zijn en er zijn geen schorsingen. Laten we daarom maar snel kijken wat de odds bij de beste bookmakers zijn en waar je het beste kunt wedden op deze wedstrijd.

Antwerp Gent odds Jupiler League 2021
©Ladbrokes

Waar kun je het beste wedden op Antwerp – Gent

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijd tussen Antwerp en Gent, kun je alvast onze Ladbrokes review lezen. Dat is namelijk de bookmaker met de beste noteringen voor deze wedstrijd. Wedden bij Ladbrokes doe je nu met odds van 2.65 terwijl Gent favoriet lijkt met 2.42. Wedden op een gelijkspel doe je met 3,80 keer je inzet. Het belooft een geweldige voetbalzondag te worden met naast deze topmatch ook nog een Club Brugge – Anderlecht. Zet dus snel in via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Groningen - FC Twente vanavond
volgend artikel
Geweldige odds bij Italië tegen Spanje in de Nations League