weddenbonus nieuws

Anderlecht – Mechelen met de beste odds

Zowel Anderlecht als Mechelen kennen allebei geen beste start van de competitie. Van de twaalfde en dertiende plek te komen, dient er gewonnen te worden. Welk team is favoriet?

Anderlecht heeft een wedstrijd minder gespeeld

Anderlecht staat op de twaalfde plaats met 7 op 15. De eerste match werd er direct verloren van Union Saint-Gilloise en daarna kwam Anderlecht tegen Eupen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Gelukkig werden de wedstrijden erna redelijk overtuigend gewonnen. Eerst won Anderlecht met 3-0 van Seraing, terwijl daarna Cercle met 1-2 verslagen werd. De zondag voor de interlandbreak ging het echter opnieuw mis en won Genk met 1-0.

Thuis op Lotto Park werd er pas een keer gewonnen dit seizoen. Ook de nieuwe aanwinsten wisten nog niet veel te brengen. Zo kwam Christian Kouame over van Fiorentina, werd Joshua Zirkzee overgenomen van Bayern en verliet Wesley Hoedt Southampton voor RSCA. Met zo’n versterkte zou je toch denken dat Paars-Wit op z’n minst in de top drie , of in ieder geval de subtop zou mee kunnen doen. Voorlopig blijft het gewenste effect echter uit en komen de twijfels over de krachten van Kompany langzaam naar boven. Er is een wedstrijd minder gespeeld en daarom zou een overwinning een mega stap kunnen betekenen voor Anderlecht. Geven de betting sites Anderlecht een kans tegen Mechelen of worden ze misschien zelfs gebombardeerd tot favoriet? Je leest het zo.

Mechelen krabbelt omhoog na dramatische start

Slechter dan Mechelen kun je een seizoen niet beginnen. Hoewel er de eerste match nog gewonnen werd van Anderlecht, ging het daarna heel snel bergafwaarts. Er werd drie keer op rij verloren en binnen de kortste keren stond Mechelen onderaan in de Pro League. De laatste twee wedstrijden gaat het in ieder geval weer wat beter, de witte zakdoekjes mogen weer in de zak.

Seraing, Eupen en gent waren allemaal te sterk voor Mechelen. Toch  wisten de Kakkers Union met 3-1 aan de kant ze zetten en speelden ze daarna gelijk tegen. Wat met name opvalt is dat Nikola Storm zich gelijk laat gelden. Storm scoorde de laatste twee wedstrijden drie keer voor Mechelen en is van enorme waarde. Behalve Storm, is ook Marian Shved gevaarlijk en zijn dit toch wel de twee mannen die het Anderlecht lastig zullen gaan maken. We gaan snel kijken wat de noteringen van de beste bookmakers zijn zodat je weet bij welke bookmaker je het best kunt wedden

De beste odds bij Anderlecht -Mechelen 12-09-2021
©Bingoal

Waar vind je de beste odds?

Wedden op Anderlecht – Mechelen doe je dit weekend het beste bij Bingoal. Hier zie je niet alleen dat Anderlecht favoriet is, maar ook dat het verschil met Mechelen best groot is. Zo krijg je 4.80 voor het uitspelende uit Mechelen, terwijl de odds van Anderlecht op 1.65 staan. Een gelijkspel levert je 4.20 op. Het is zeker niet vanzelfsprekend dat Anderlecht zo maar even wint van Mechelen. Juist daarom zijn de odds zo interessant. Meer weten over deze bookmaker? Lees dan de Bingoal review eens door. Hier vind je alle must-have informatie over deze Belgische goksite.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
AZ speelt thuis tegen PSV op zaterdag en hier vind je de beste odds
volgend artikel
Wedden op de kraker tussen Napoli en Juventus