weddenbonus nieuws

Anderlecht tegen Genk in de Play-offs

Genk lijkt maar niet te kunnen verliezen in de Play-offs. Na twee overwinningen speelden ze op woensdag gelijk tegen Anderlecht. Nu is de return, wordt het opnieuw een gelijkspel?

 

Anderlecht koning van de gelijke spelen

Anderlecht mag zich deze play-offs nog ongeslagen noemen. Toch zouden ze graag ook eens een wedstrijd willen winnen. Tegen Genk had het woensdag al de kans om op gelijke hoogte te komen met Genk en tegelijkertijd een gat te slaan met Antwerp. Dat plan mislukte want het verder dan 1-1 kwam Anderlecht niet. Nu hebben ze de kans om het op verplaatsing wel waar te maken. Door te winnen neemt Anderlecht de tweede plek over van Genk. Anderlecht kwam op voorsprong maar wist dus niet met winst te eindigen. Drie op negen is het resultaat nu en de tweede plek dat Anderlecht de Champions League voorronde moet bezorgen lijkt nog steeds haalbaar. Behalve Hannes Delcroix en Abdoulay Diaby lijkt de ploeg van Anderlecht fit te zijn. Voor we de odds van een van de bookmakers België erbij nemen gaan we toch ook eens kijken wat de kansen zijn van Genk.

 

 

Is het kampioenschap haalbaar voor Genk?

De euforie leek op woensdagavond even iets minder. Na twee schitterende overwinningen bleef de teller dit keer steken op 1-1 en daarom kwam Genk niet dichterbij Club Brugge. Brugge komt vanavond in actie tegen Antwerp. Op zich een prachtige wedstrijd waarin Antwerp al heeft laten zien dat ze de koploper kunnen verslaan. Een overwinning woensdag had de druk op Brugge zeker laten toenemen. Nu is het hopen dat Brugge niet alsnog uitloopt op Genk maar Genk heeft op zaterdag de mogelijkheid om de druk alsnog uit te voeren in de returnwedstrijd. Bij Genk zijn er helemaal geen blessures en dus wordt er stiekem gehoopt een revanche voor het gelijkspel van woensdag. Laten we snel kijken wat de sport bonus bookmakers verwachten van deze wedstrijd.

 

golden odds bij Anderlecht Genk

© Bet777

 

Wedden op Anderlecht – Genk

Bij deze mooie wedstrijd hebben we Bet777 als bookmaker uitgekozen. We nodigen je ook eens uit onze Bet777 ervaringen te lezen. Anderlecht is in eigen huis favoriet met 2.40 voor de zege. Voor winst van Genk krijg je 2.70, Het verschil is dus niet zo heel groot. Voor een gelijkspel, net zoals op woensdag krijg je bij deze bookmaker 3.75 keer je inzet. Bovendien is er nog de kans dat deze wedstrijd geselecteerd wordt voor de Bet777 Golden odds. Dit zul je dan terug zien op de website van Bet777 zelf op de banner.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Manchester United - Liverpool
volgend artikel
Wedden op de kampioenswedstrijd van Club Brugge tegen Anderlecht