weddenbonus nieuws

Pak €150 met je Europese bets + €10 gratis

De derde speeldag van de Europa League wordt op gang getrapt met Anderlecht Fenerbahce. Als Anderlecht nog kans wilt maken op een Europese overwintering, dan zullen ze donderdag uit hun schulp moeten komen. Met 0 op 6 zijn ze dramatisch aan hun Europese campagne begonnen. Bij Bet777 is er nu een exclusieve bonus waarbij je €10 gratis krijgt en levenslang € 5. Daarnaast krijg je ook nog eens 100% tot € 150 bonus bij je eerste storting. Lees hieronder wat je dient te doen om in aanmerking te komen voor deze promoties.
 

Tijdelijk en Exclusief €10 gratis + €5 maandelijks

Gebruik nu bij je storting de Bet777 code ‘TopFree’ en krijg na een maand een 10 euro Free Bet cadeau. Daarna krijg je maandelijks € 5 gratis bij een minimum inzet van 50 euro per maand. Deze actie is levenslang geldig! Schrijf je nu in en gebruik de code TopFree.
 

Nieuwe spelers ontvangen ook 100% tot € 150

  • Registreer je account bij Bet777 via de button hier op de pagina.
  • Gebruik de code TopFree bij je registratie.
  • Storten kan via de populaire methodes zoals Visa, MasterCard.
  • Bij een storting van minimum €150, ontvang je de maximum bonus.
  • Na je storting, dien je naar je account te gaan en klik op ‘Claim mijn bonus.’
  • Zet vervolgens deze bonus viermaal in voordat je kan laten uitbetalen.
  • De minimum bets dienen 2.00 te zijn en je krijgt hiervoor 15 dagen.

 

Bonus Bet777

© Bet777

 

Voorbeschouwing Anderlecht Fenerbahce

Na een slechte start in de Europa League heeft RSCA al tweemaal verloren en dit tegen Trnava en Dinamo Zagreb. Als ze willen doorstoten naar de volgende ronde, zullen ze vol aan de bak mogen tegen Fenerbahce. De Turkse ploeg maakte ook niet de beste start en verloor de eerste wedstrijd tegen Dinamo met zware 4-1 cijfers. In de tweede wedstrijd werd wel gewonnen van Trnava en dit met 2-0. Volgens de Bet Sites is Anderlecht de favoriet met een notering van 2.25 boven de ploeg van Phillip Cocu die 3.05 krijgt voor een overwinning. Anderlecht heeft 3 van zijn laatste 6 wedstrijden gewonnen, terwijl Fenerbahce slechts 1 overwinning heeft. De Belgen zijn momenteel in een betere flow dan de Turken en daarom heeft paars wit wel een kans om te winnen.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Inzetten op PSV Tottenham: goede odds en bonus
volgend artikel
Speciaal voor Belgen: Gent - Charleroi en krijg € 100 extra