weddenbonus nieuws

Wie volgt Valgren op als winnaar van de Amstel Gold Race?

Deze zondag is het weer tijd voor de moeder aller Nederlandse wielerklassiekers. In Limburg wordt de Amstel Gold Race gereden. En dan zoeken wij een opvolger voor de vorig jaar bijzonder sterke en slimme Michael Valgren Andersen. Die staat dit jaar bij de bookmakers niet eens in de top 10 van de favorieten. Maar misschien is net dat een reden voor je, om op een nieuwe winst van de Deen te zetten! De online bookmakers zijn alvast klaar voor de race en bieden je sterke odds voor de winnaar. Dat is bijvoorbeeld het geval bij BetFIRST. Naast sterke odds wacht daar ook een welkomstaanbod met maximum € 200 bonus op je. Zet dus nu in op de klassieker bij je favoriete bookmaker!

De grote favorieten voor de Amstel Gold Race

Als wij naar de favorieten kijken, lijkt de vraag, wie Mathieu van der Poel kan verslaan. Hij koerst al weken op een uitzonderlijk hoog niveau. Aan het einde van een lastige wedstrijd is het bijzonder moeilijk, om hem in een sprint van een kleine groep te verslaan. Maar hem op een van de klimmetjes eraf rijden wordt ook geen makkelijke taak. Na winst in Dwars door Vlaanderen en de Brabantse Pijl heeft hij de smaak alvast te pakken. Net zoals in de Brabantse Pijl verwachten we de meeste tegenstand uit de hoek van Julien Alaphilippe. Met winst in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo heeft hij bewezen, dat hij zijn bloedvorm gevonden heeft. Naast de twee grote tenoren vinden we enkele van de grootste kampioenen van de laatste jaren. Sagan, Matthews, Valverde, Gilbert, Lutsenko, Kwiatkowski – het deelnemersveld is bijzonder sterk.

Enkele favorieten voor winst in de Amstel met hun odds bij BetFIRST
© BetFIRST

 

Odds Amstel Gold Race en wielrennen bij BetFIRST

Bij de bookmakers op een vinden we Mathieu van der Poel. Ook al is hij nog maar 24 jaar oud – hij is de grote favoriet bij BetFIRST. Op dit moment wordt hij gepresenteerd met een quotering van 4.60 voor winst. Bij Alaphilippe ligt deze bij 7.50. Op de volgende plaatsen vinden wij Sagan en Matthews terug, met odds van 10.50 respectief 10.75. De Duitser Schachmann is een gevaarlijke outsider met een notering van 13.00. En natuurlijk mag ook de wereldkampioen hier niet ontbreken. De quotering voor winst van Alejandro Valverde ligt bij 16.00.

Kwiatkowski wordt dan weer aangeboden met een quotering van 17.00 in het geval van winst. Bij de Belgen is het vooral uitkijken naar Philippe Gilbert en Tim Wellens. Wint er een van hen, ontvang je 18.50 keer je inzet. Daarna volgen er nog enkele sluwe renners, die al bewezen hebben, dit werk aan te kunnen. Gasparotto met 22.00, revelatie Lutsenko met 23.00, Fuglsang met 26.00, Ronde van Vlaanderen-winnaar Bettiol met 29.00. Ook mannen als Roman Kreuziger, Greg van Avermaet, Wout Van Aert of vorige winnaar Michael Valgren mogen we niet vergeten.

Natuurlijk zijn er ook wielrenners met een veel hogere quotering dan deze favorieten en gevaarlijke outsiders. Zo ontvang je bijvoorbeeld voor winst van Gogl, van der Lijke, Amador of Cavagna odds van 751.00. Dit betekent, dat je met maar € 1 inzet € 751 kunt verdienen. Ook andere renners leveren je heel wat op. Carlos Betancur lijkt net op tijd weer in een goede vorm te zijn, na bijna 5 jaar miserie. Wint hij, dan ontvang je maar liefst 401.00 keer je inzet. Genoeg keuze dus, nu wordt het tijd om je het welkomstaanbod bij de bookmaker te presenteren.

Stort een eerste keer bij BetFIRST en pak tot € 200 bonus

Met een bookmaker bonus van maximaal € 200 is er ook een leuk welkomstaanbod voor elke nieuwe klant. Indien je nog geen account bij de aanbieder hebt, klik je best op onze button naar de site van BetFIRST. Boven rechts in het menu kun je een account voor online sportweddenschappen aanmaken. Klik op ‘inschrijven’ en volg de stappen van de bookmaker. Zodra je dit hebt gedaan, mag je een eerste keer geld in je account storten. Kies hierbij voor minstens € 10, zodat je een bonus van 100% van je stortingsbedrag ontvangt. Voor € 10 storting dus ook € 10 bonus, en voor € 200 storting zelfs € 200 bonus. Stort je meer dan dit bedrag, dan ontvang je nog altijd het maximum bedrag van € 200 als bonus van de bookmaker.

Heel belangrijk – de sportweddenschappen bonus moet nu nog worden vrijgespeeld. En dat is ook het geval voor je storting. Speel beide bedragen elk 2 keer rond tegen een quotering van minstens 1.40. Voldoe aan deze bonuscondities binnen de 30 dagen. Heb je bijvoorbeeld € 100 gestort, dan moet je in totaal € 400 rondspelen. Voor het maximum bedrag van € 200 moet je binnen die 30 dagen in totaal € 800 spelen. Vooral de minimale quotering van 1.40 is hierbij heel aantrekkelijk en ook lager dan bij de meeste andere bookmakers.

Maak dus nu je account bij BetFIRST via onze button aan. Stort dan een eerste keer tot € 200 bij de aanbieder. Ontvang 100% van dat bedrag als bonus en speel deze dan nog vrij. Vooral voor de Amstel Gold Race wachten er dan sterke odds op je inzet bij BetFIRST!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Unibet Bet Builder: Creëer je eigen combinatieweddenschap
volgend artikel
Derby van Manchester: United naar Europa? City naar de titel?