weddenbonus nieuws

Inzetten op Amstel Gold Race Voorbeschouwing en € 150 Bonus!

Zondag wordt de Nederlandse wielerklassieker Amstel Gold Race in Zuid-Limburg verreden en wij blikken voor jou vooruit op dit evenement. Eveneens laten we Nederlanders en Belgen kennis maken met bookmaker Bet777 waar nieuwe klanten welkom worden geheten met een geweldige 100% tot € 150 welkomstbonus. Lees alle details in dit artikel en zet in! Opgelet: Bet777 is niet beschikbaar in Nederland.

Hoe krijg ik 100% tot € 150 Bonus bij Bet777?

  • Klik op een van de Bet777 aanmeld buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 100% tot een max. van € 150.
  • Zet je bonusbedrag 3x in op quoteringen van 1.70 of hoger binnen 30 dagen.
  • Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen.

Waarom weddenschappen plaatsen bij Bet777?

Niet enkel bovenstaande bonus van Bet777 is het aanmelden waard. Er zijn tal van andere redenen te bedenken waarom Bet777 tot de Beste Bookmakers behoort. Allereerst zijn de randvoorwaarden uitstekend. De website is Nederlandstalig en werkt snel, je kunt de Bet777 App Downloaden voor iPhone en iOS en de klantenservice is met een live-chat, mailservice en telefoonnummer goed te bereiken. Daarnaast is het wedden aanbod zeer uitgebreid en zijn de quoteringen ook fair. Ten slotte profiteer je regelmatig van mooie promoties.

Amstel Gold Race Betting
© Bet777

Vooruitblik Amstel Gold Race 2018

De Amstel Gold Race is dé wielerklassieker van Nederland en kende maar liefst 17x een Nederlandse winnaar. De laatste is echter alweer van 2001 en de vraag is of daar dit jaar verandering komt. Het deelnemersveld is enorm sterk en Sagan, Valverde, Willens en Kwiatkowski behoren tot de absolute favorieten. Wij zien echter ook Jay McCarthy (44.75 odd), Sergio Luis Henao (81.00 odd) en Dylan Teuns (32.00 odd) met mooie quoteringen als outsider. De best geklasseerde Nederlander is Terpstra met een 41.00 odd. Poels en Mollema volgen met odds van 71.00 en 81.00. De NOS is er vanaf de namiddag live bij en de verwachte aankomst is om 17.10u. De Cauberg wordt 3x beklommen maar niet in de laatste 15km. Opnieuw wordt er in Berg en Terblijt gefinisht waar zeer waarschijnlijk een sprint tussen de favorieten zal plaatsvinden nadat de laatste heuvels zijn beklommen. Op wie ga jij inzetten? Speel bij Bet777 en benut € 150 aan bonus die jij kunt inzetten!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
€ 10 Risicovrij Inzetten op Tottenham - City > 2,5 goals bij Betser!
volgend artikel
Wordt PSV Kampioen? Pak nu € 50 gratis ongeacht resultaat!