weddenbonus nieuws

Als Vip naar Arsenal Chelsea

Bij Circus krijg je een uitgelezen kans om als VIP naar de Londense derby te gaan kijken. Om deel te nemen aan deze actie, hoef je je enkel via ons te registreren! We leggen je hieronder uit wat je allemaal kan winnen en wat de spelregels zijn. Ook is er voor nieuwe Nederlandse en Belgische wedders een 10 euro gratis bij de registratie.
 

Nieuwe NL + BE wedders krijgen € 10 gratis

Het is een fantastisch kerstcadeau dat op je wacht bij Circus. Registreer je account via onze Circus banner en maak een account aan. Hierdoor zal je al onmiddellijk 5 euro gratis ontvangen. Als je daarna ook je telefoonnummer hebt ingegeven, zal je een bijkomende 5 euro krijgen. Deze 10 euro kan je dan gebruiken als gratis wedden en vrijspelen kan door 30 keer je 10 euro in te zetten. Dit allemaal op minimale odds van 1.60. Je krijgt onbeperkt tijd om hier in te slagen. Zodra je een account hebt bij Circus kom je in aanmerking voor de Circus bonus van 250 euro. Enkel Belgen kunnen genieten van de Circus Vip actie Arsenal vs Chelsea.
 

Arsenal Chelsea Londense derby
© Circus

 

Als Vip naar Arsenal Chelsea

Maak eerst een account aan bij Circus door hier op de link te klikken. Daarna kan je deelnemen aan de wedstrijd, door op de link te klikken vermeld op de Circus promotie pagina. Je dient wel een Facebook account te hebben, want de Circus actie is via Facebook. De winnaar wordt willekeurig getrokken uit al de deelnemers.
 
Wat kan je winnen “London Football Experience”

  1. Vervoer met de Eurostar van Brussel naar London.
  2. Vertrek is op 19/01 en terugreis op 20/01 in de avond.
  3. Overnachting in een 3 sterren hotel in Londen.
  4. Twee level categorie tickets voor Arsenal Chelsea.
  5. Een drankje tijdens de rust.
  6. Bon van 5 pond voor de boetiek in het stadion.
  7. Bezoek aan het Arsenal museum.
  8. Wedstrijdprogramma.
  9. Sjaal van Arsenal.

 Dit is een unieke kans en de actie loopt tot en met 26 december 12.00. De winnaar wordt gekozen door een willekeurige loting en dat op 26/12 en kan live gevolgd worden op de Facebook pagina. Als je wint, is het belangrijk dat je de twee namen doorgeeft, die naar Londen gaan. Dit voor 27/12 op email fun @ circus.be. We wensen je alvast veel succes!

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Krijg nu gratis € 10 bij Ladbrokes
volgend artikel
Leicester City Manchester City: 100% tot €200