weddenbonus nieuws

Wint Ajax of PSV de Johan Cruijff schaal?

Ook in Nederland begint het balletje weer te rollen. De traditionele aftrap van het seizoen is de Johan Cruijff schaal.

Hoe staat Ajax ervoor na de korte zomerstop?

Veel Ajax spelers kenden deze zomer internationale verplichtingen en konden dus niet zo lang genieten van een welverdiende vakantie in Ibiza of de Malediven. De Amsterdammers zijn al ook al weer even onderweg en hebben hun trainingskamp in Oostenrijk afgerond voordat er deze week alweer tegen Leeds gespeeld werd. Ajax moet het doen van oefenwedstrijden maar heeft wel tegenstanders van niveau opgezocht. Geen wedstrijdjes tegen Spakenburg of FC Bal op het Dak 11, maar Bayern Munchen, RB Leipzig, Leeds United en Anderlecht. De hele oefencampagne werd er niet verloren en dat is een opsteker voor de Amsterdammers. Toch is Erik ten Hag nog niet gerust op de overwinning. Veel spelers zijn pas net teruggekomen of ontbreken nog en de onderlinge verschillende qua conditie zijn groot. Ten Hag geeft zijn ploeg nog net die de underdog positie maar weet dat het geen makkelijke wedstrijd gaat worden voor Ajax. We gaan zo kijken wat de Belgische bookmakers verwachten van deze wedstrijd.

PSV is al volop bezig

Geen oefenwedstrijdjes voor PSV. De voorronde van de Champions League is in volle gang en dat betekent dat er al drie wedstrijden opzitten. Twee keer Galatasaray en nu ook nog een overwinning op MIdtjylland. De groepsronde lijkt in zicht en PSV heeft haar klasse al een paar keer kunnen tonen. De club van Roger Schmidt laat bij vlagen fantastische dingen zien en zou zo maar eens titelfavoriet kunnen zijn dit jaar. 

Hoewel de meeste spelers topfit zijn bij PSV, rommelt het nog steeds wat binnen de club. De zaak Mo Ihattaren zorgt voor veel commotie, De voormalig publiekslieveling zit niet bij de selectie en aast op een transfer. Ook Denzel Dumfries rekent na zijn uitstekende EK op een vertrek bij de club en zit dus niet bij de selectie. Het is nog even de vraag met welke elf namen het veld opstapt aanstaande zaterdag. Geeft Schmidt sommige spelers rust met het oog op de return tegen Midtjylland? We pakken snel de sport bonus odds erbij zodat je gelijk kunt wedden op deze heerlijke openingsmatch van het seizoen.

Ajax speelt tegen PSV voor de Johan Cruijff Schaal met odds
Ajax – PSV Johan Cruijff Schaal 2021 odds

© Bingoal

Is Ajax of PSV favoriet bij de bookmakers?

Bingoal is de bookmaker waar je vanuit België het beste op deze wedstrijd kunt wedden. Hier vind je namelijk de hoogste odds. Meer informatie over deze bookmaker leef je natuurlijk in onze Bingoal review. Je ziet hier dat Ajax de favoriet is voor deze match. Het verschil is best groot met PSV en dat was toch niet echt verwacht. Voor Ajax krijg je 1.79 terwijl PSV op bijna vier keer je inzet staat (3.95). Een gelijkspel geeft je hier 3.70. Als jij denkt dat de Eindhovenaren wel eens de eerste prijs van het seizoen kunnen pakken, dan is dit je kans om grof geld te winnen. Inzetten doe je via de knop hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Standard tegen Antwerp
volgend artikel
Wedden op Oostende - Gent Pro League 08-08-2021