weddenbonus nieuws

Ajax zoekt revanche in stampvolle Arena tegen Getafe

Na de verbijsterende 2-0 nederlaag moet Ajax nu alle zeilen bijzetten om verder te gaan in de Europa League. Lukt het Ajax om de slechte reeks te stoppen?

 

Ajax verliest twee keer op rij

Na de Europa League nederlaag vorige week donderdag kreeg Ajax slechts een paar dagen later opnieuw een flinke tik te verduren. Uit bij Almelo verloor Ajax met 1-0 van Heracles. Het was de tweede uitnederlaag op rij voor het Ajax van coach Erik ten Hag. De druk op coach en spelers is inmiddels al flink toegenomen. Een nederlaag tegen Getafe zou desastreus zijn voor de Amsterdammers die vorig jaar zo ver kwamen in Europa. Door de nederlaag staat Ajax nog slechts drie punten voor op AZ in de Eredivisie. Meteen na de wedstrijd tegen Getafe staat de volgende kraker alweer op het programma. Ajax speelt dan in een rechtstreeks kampioensduel tegen nummer twee AZ. Twee zeer belangrijke wedstrijden in slechts een paar dagen tijd dus voor Ajax. Hoe gaat de ploeg Ten Hag om met de druk? We gaan zo bij de beste bookmakers Nederland op zoek naar de beste odds voor deze wedstrijd en pakken gelijk een mooie weddenbonus mee. Eerst bespreken we Getafe nog.

Lukt het Getafe opnieuw om Ajax uit hun spel te halen?

De nummer drie van Spanje wist vorige week de Amsterdammers te verassen tot ergernis van vele Ajacieden. Getafe kreeg dit weekend echter ook een tik op de neus. Tegen Sevilla verloor Getafe met 0-3. Het was de tweede competitienederlaag voor Getafe. De Spanjaarden zijn dus niet onverslaanbaar. Vorige week speelde Getafe tegen Ajax één van de kortste wedstrijden als je de zuivere speeltijd bekijkt. Dit was met name te wijten aan het spel van Getafe. Tot grote ergernis van de Amsterdammers slaagde Getafe erin om het spel dusdanig te vertragen. De vertragingsmethodes van Getafe zijn uitgebreid in de media besproken en natuurlijk heeft de UEFA hier ook lucht van gekregen. Zal de scheidsrechter in Amsterdam strenger optreden tegen het tijdrekken van Getafe en wat heeft dit voor invloed op de wedstrijd?

 

 de odds bij Ajax Getafe

 

© Speedybet

 

Is Ajax favoriet in eigen huis?

Bij Speedybet zien we dat Ajax onlangs de matige resultaten de laatste week favoriet is voor de overwinning tegen Getafe. Of het ook genoeg is om verder te gaan in de Europa League is nog maar de vraag. Inzetten op een overwinning van Ajax wordt nu beloond met odds van 1.83. Getafe is flink de underdog. Je krijgt voor een Spaanse overwinning van Getafe nu 4.45 bij Speedybet. Ajax heeft niets aan gelijkspel. Mocht je denken dat de Amsterdammers niet verder komen dan een gelijkspel in eigen huis dan krijg je 3.60.  We hebben ook de Speedybet bonus nog voor je klaar staan. Lees dus snel verder!

 

De Speedybet bonus bij Ajax – Getafe

Wedden op de mooie Europa League wedstrijd tussen Ajax en Getafe doe je met een lekkere bonus van Speedybet. Je krijgt hier 100% op je storting tot €100. De minimale storting is €10. Je wordt geacht binnen zestig dagen je bonus zestien keer rond te spelen. Wil je je aanmelden bij Speedybet, klik dan snel op de link.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Inzetten met de beste odds op Napoli thuis tegen Barcelona!
volgend artikel
Kan Brugge stunten in Manchester?