weddenbonus nieuws

Koploper Ajax ontvangt angstgegner FC Utrecht in de Eredivisie

Een paar dagen na het tumultueuze duel in Londen tegen Chelsea staat de volgende wedstrijd tegen een lastige ploeg op het programma. Utrecht is tegen Ajax altijd net wat meer gemotiveerd, Wie wint deze wedstrijd?

 

Ajax speelt weer voor eigen fans

In Londen was het 90 minuten lang verrassend stil. De supporters kwamen het stadion niet binnen en mochten eigenlijk de stad niet in. Tegen FC Utrecht zijn de fans van de Amsterdammers gewoon weer aanwezig en Ajax zal de steun van het publiek hard nodig hebben tegen de ploeg uit de Domstad. Dit zijn wedstrijden waar Utrecht het hele jaar naar uitkijkt en waar net dat beetje extra kracht naar boven komt. Utrecht dat twee weken geleden nog PSV vernederde met 3-0, kan het Ajax in eigen huis altijd knap lastig maken. Ajax dat overigens gewoon weer met 11 man kan spelen zal willen tonen waarom zij op de eerste plek in de competitie staan.

 

Voordat we over de odds voor beide teams gaan, willen we je wel nog even vertellen dat de Bet777 bonus odds alleen voor Belgische spelers van toepassing zijn. Als Nederlander raden we je aan om ons bookmaker bonus overzicht mee te pakken voor de beste bonussen en odds op voetbal- en andere sportevenementen. Er is keuze genoeg!

 

FC Utrecht op de vierde plaats!

Met slechts een punt minder dan PSV, kan Utrecht dit weekend zomaar de top 3 binnen stromen. Natuurlijk is hier wel puntverlies van PSV voor nodig. Ook moeten de Domstedelingen dan punten pakken tegen de Amsterdammers. Het zal een interessante wedstrijd worden tussen twee teams die vol in de strijd gaan en waar het stadion geen seconde stil zal zijn. Leggen de spelers van beide clubs een sensationele wedstrijd neer zoals we de vorige edities hebben gezien? We gaan bij de beste bookmakers eens kijken wie de favoriet is voor deze heerlijke clash!

 

 ajax speelt tegen fc utrecht in de eredivisie

© Bet777

De odds voor Ajax – FC Utrecht

Bij Bet777 hebben we de beste odds en ook een mooie bookmaker bonus gevonden. We zie dat Ajax de topfavoriet is voor deze wedstrijd. Met 1.24 voor een Amsterdamse overwinning tegenover odds van 9.00 voor een overwinning van FC Utrecht is het verschil erg groot te noemen. Een gelijkspel komt uit op 7 keer je inleg. Zullen de bookmakers rekening met het eerherstel dat Ajax zoekt na de dramatische wedstrijd in Londen?  Mis deze spectaculaire wedstrijd niet en zet nu nog in op deze match! Via de link ga je gelijk door naar Bet777.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
PSV in Oostenrijk tegen LASK voor Europa League
volgend artikel
Genk tegen Gent in Jupiler League speelronde 18