weddenbonus nieuws

Wedden op de Africa Nations Championship

Het eindtoernooi van de Africa Cup of Nations is uitgesteld tot 2022 gelukkig is er de Africa Nations Championship in Kameroen dat net zo interessant is om in te zetten.

 

Wie zijn favoriet om dit toernooi te winnen?

Als we kijken naar het deelnemersveld kunnen we de conclusie trekken dat er drie grote favorieten zijn die aan dit toernooi deelnemen. De grootste kans lijkt weg te zijn gelegd voor Marokko en de Democratische Republiek Congo. Ook gastland Kameroen dat zaterdag won van Zimbabwe wordt gezien als favoriet bij de bookmakers België. Kameroen dat volgend jaar ook de uitgestelde Cup of Nations host wist de Nations Championship dus al goed te beginnen en zal het land al willen voorbereiden op het Africa Cup of Nations spektakel door een goede reeks neer te zetten. Laten we eens kijken welke wedstrijden er op het programma staan, zodat je gelijk kunt wedden op voetbal.

 

Wedden op Kameroen – Mali

Na de goede start van Kameroen is Mali de volgende tegenstander. Kameroen, vorige week nog toegesproken door Samuel Eto’o won de eerste wedstrijd en kan zich met een tweede overwinning op rij vrijwel zeker plaatsen voor de volgende ronde. Tegen Zimbabwe werd het zaterdag 1-0 door een goal van Salomon Charles Banga. Mali won ook met 1-0 maar dan van Burkina Faso. Mali was de hele wedstrijd gevaarlijker dan Burkina Faso maar wist uiteindelijk pas in de 70e minuut te scoren. Nu zien we beide ploegen aan kop van groep A staan en dit duel zal uitwijzen wie er aan kop komt te staan. Voor wedden op Kameroen krijg je bij de bookies 2.10 terwijl je voor Mali 4.20 krijgt.  Een gelijkspel staat op 2.90 keer je inzet en dat kan zomaar eens de juiste voorspelling zijn.

 

wed nu op dre africa championship of Nations bij betfirst
© BetFIRST

 

Inzetten op Burkina Faso – Zimbabwe

Deze wedstrijd in groep A van de kwalificatiereeks is direct een hele belangrijke. De verliezer van deze wedstrijd kan namelijk wel eens voortijdig uitgeschakeld worden. Burkina Faso verloor de eerste wedstrijd in de groep met een nederlaag tegen Mali en zoals je net al las verloor ook Zimbabwe. Deze partij wordt direct na de match tussen Kameroen en Mali gespeeld. Zo beide ploegen gelijk al waar ze aan toe zijn.

 

De odds bij deze wedstrijd lijken in het voordeel te zijn van Burkina Faso, waar je 2.45 voor een overwinning voor krijgt. Een overwinning van Zimbabwe staat op 3.15 en dat is net wat hoger dan dat je terugziet voor een gelijkspel dat op 3.00 staat. De Africa Nations Champions is een ander toernooi dan de Cup of Nations maar niet minder spectaculair. Wil je meer weten over de bookmaker die deze goede odds aanbiedt, lees dan onze Betfirst review eens.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wint Antwerp vanavond van Cercle Brugge?
volgend artikel
Revancheert Antwerp zich tegen Eupen?