weddenbonus nieuws

Plaats € 20 risicovrije bet op Duits Bekervoetbal!

Daar waar in Nederland de halve finales van het bekertoernooi reeds zijn bereikt en in België zelf de finale al vaststaat, zijn er in Duitsland nog 16 teams van de partij. Deze week vallen op dinsdag en woensdag de beslissingen in de achtste finales waarbij bookmaker Circus voor Nederlanders en Belgen een extra duit in het zakje doet. Je kunt een weddenschap tot € 20 spelen en bij verlies ontvang je je inzet terug! Hoe en wat lees je terug in dit artikel.
 

Plaats een bet en ontvang je inzet terug bij verlies!

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen bij Circus voorgenoemde Sportweddenschappen Bonus benutten. Het enige dat je hoeft te doen is voor aanvang van het duel een enkelvoudige weddenschap (dus een bet op 1 duel) van minimaal € 5 te plaatsen. Als je weddenschap verloren gaat, ontvang je je inzet, tot een maximum van € 20, terug in de vorm van Free Bets. Je Free Bet kun je vervolgens inzetten op een weddenschap naar keuze en alle winst die je maakt is zonder voorwaarden voor jou!
 

Nog geen klant bij Circus? Pak dan tot € 250 aan bonus!

  • Klik op een van de Circus aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Maak een storting met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill of PaySafeCard.
  • Er staan nu Free Bets tot € 250 voor je klaar afhankelijk van je storting.
  • Een storting van € 250 betekent € 250, een storting van € 20 bijv. € 20.
  • Elke keer dat je een inzet op een 1.50(+) odd plaatst krijg je je Free Bet.
  • Speel je € 20 dan krijg je een € 20 Free Bet. Je hebt ongelimiteerd de tijd!

 

 

Pak aanvullend ook nog € 10 zonder te storten mee!

Naast voorgenoemde Circus Bonus hoort Circus ook tot de Bookmakers die gratis wedtegoed weggeven. Zo krijg je direct na je aanmelding € 5 aan bonusgeld cadeau. Ook krijg je nog eens € 5 cadeau als je in je account je gsm nummer valideert. Hierdoor wacht dus in totaal tot € 260 aan bonusgeld en ook nog eens € 20 met de DFB Cup promotie. Onderstaand zie je de verschillende quoteringen van dinsdag en woensdag en lichten we nog de belangrijkste wedstrijden kort toe.

 

Achtste Finales DFB Odds
© Circus

 

Welke duels staan er op het programma?

De grote ploegen zijn nog allemaal van de partij en dit levert gelijk leuke wedstrijden op. Wat dacht je van Leipzig tegen Wolfsburg en Hertha tegen Bayern. Onze ogen zijn echter met name gericht op Bayer Leverkussen. De ploeg van Peter Bosz wist Bayern Munchen afgelopen weekend te verslaan en speelt frivool voetbal. Een overwinning met ruimte cijfers zou zomaar het geval kunnen zijn. Dit levert interessante quoteringen op, neem bijvoorbeeld de -2 @ 3.90 of -3 @ 9.00. Zeker een gokje waard nu je € 20 van je inzet terugkrijgt bij verlies!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Super Bowl Weekend! Acties voor Nederlanders en Belgen!
volgend artikel
Barcelona - Real Madrid : tot € 200 voor je eerste weddenschap