weddenbonus nieuws

Nog geen klant bij Circus? Benut nu de vele verschillende promoties!

Bookmaker Circus is zowel beschikbaar voor wedders uit Nederland en België en maakt het zeer aantrekkelijk om over te gaan tot een aanmelding. Er wachten namelijk tal van promoties op jou, variërend van een stortingsbonus tot € 250, gratis weddenschappen en € 5 zonder storting. Wij leggen jou uit hoe jij je aanmeldt en welke acties er voor jou klaar staan.
 

Hoe kan ik me aanmelden bij Circus?

  • Je klikt allereerst op een van de Circus Bonus Banners in dit artikel.
  • Op de website van Circus klik je vervolgens ´Create my Account´.
  • Je vult alle benodigde persoonlijke gegevens in en klikt op Validate.
  • We raden je aan om het vakje voor acties per e-mail aan te vinken.
  • Je account is aangemaakt en je kunt gebruik maken van alle acties.

 

Circus.be Storting © Circus.be

 

Bonus 1 – Krijg € 5 Gratis zonder Storting!

Nadat je je account hebt aangemaakt, kun je direct, nog voordat je een storting hebt gemaakt, € 5 sportweddenschappen gratis bonus zonder storting van Circus ontvangen. Hiervoor dien je naar je account te gaan en je account gegevens. Vervolgens vul je aan de rechterzijde je mobiele telefoonnummer in en vraag je om de bevestiging sms te ontvangen. Nadat je de ontvangen code vervolgens ingeeft krijg je € 5 gratis bonus in je account!
 

Bonus 2 – Stort en krijg 100% extra tot € 250!

Hetgeen een aanmelding bij Circus zeer interessant maakt is de Circus Wedden Bonus. Je krijgt 100% bonus op je eerste storting tot maar liefst € 250! Je hoeft nu, net als bij alle andere bonussen, enkel je bonusbedrag in te zetten om de bonus vrij te spelen. Het stortingsbedrag hoef je niet in te zetten. Je speelt je bonussen vrij door deze 7,5 x in te zetten op 2.21(+) odds of 15x op 1.81-2.20 odds of 30x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgenoemde is mogelijk en er is geen enkele tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden!
 

Bonus 3 – Zet € 10 in en ontvang € 30 Free Bets!

Aanvullend op bovenstaande welkomstbonus krijg je ook nog eens € 30 aan Gratis Weddenschappen cadeau nadat je een eerste weddenschap plaatst met een inzet van € 10 of meer. Klik simpelweg bij je eerste weddenschap op ´ik doe mee aan de promotie´ op je wedformulier en je krijgt, ongeacht het resultaat, € 30 aan gratis weddenschappen toegekend. Benut je Gratis Weddenschappen binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is bonus voor jou! De bonus speel je vrij via bovenstaande bonus voorwaarden.
 

Bonus 4 – Download de app en krijg € 10 gratis!

Ten slotte is ook Mobiel Wedden interessant bij Circus. Als je namelijk na het maken van je storting de Circus App downloadt, ontvang je € 10 gratis aan bonus. Ook deze € 10 zet je om in echt geld via de voorwaarden die je bij het kopje Bonus 2 terugvindt. In totaal profiteer je zo van € 295 aan welkomstbonus. Een ongekend pakket waarvan je nu direct gebruik kunt maken via bovenstaande afbeelding of onderstaande claim de bonus banner.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Legia Warschau Ajax Gokken - Zet € 100 in zonder risico!
volgend artikel
Weten de Wolves te stunten? Winst tegen Chelsea @ 34.00!