weddenbonus nieuws

88e minuut garantie bij 888Sports

Als je wel eens hebt meegemaakt dat je weddenschap in de laatste minuten van de wedstrijd wordt verpest door een late goal, dan weet je hoe frustrerend dat is. Bij 888Sports hebben ze daar de 88e minuut special bonus waarbij je een cashback bonus krijgt als jou dit overkomt.

888Sports minute bonus
© by 888Sports

 

888Sports 5 euro cashback bonus

Deze cashback bonus is geldig voor alle Engelse Premier League, Spaanse La Liga en Champions League wedstrijden voor de rest van het seizoen. Het enige wat je moet doen is een enkelvoudige weddenschap van tenminste 5 euro plaatsen op winst van een team of correcte score.
Als je weddenschap in de 88e minuut goed is en vervolgens in de laatste twee minuten verlies je alsnog, dan krijg je een cashback bonus middels een gratis weddenschap voucher tot een maximum van 25 euro.

888Sports welkomstbonus

De 888sports wed bonus is een beetje een vreemde bonus vergeleken met de andere bookmaker bonussen. Je krijgt de bonus namelijk verspreid over een aantal weddenschappen en je krijgt steeds een gratis weddenschap voucher. Deze bonus is vooral geschikt als je langere tijd bij de bookmaker wilt blijven. Lees alles over de 888 bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Europa League wedden bij bookmaker BetFirst
volgend artikel
Gratis live weddenschap bij Ladbrokes na wedden op tennis