weddenbonus nieuws

Win freebets met 888Sport Goals Mean More promotie

Bookmaker 888Sport staat niet enkel bekend om haar aantrekkelijke 888Sport welkomstbonus maar ook om de vele promoties voor bestaande klanten. Zo is er speciaal voor de Premier League onder andere de Goals Mean More promotie. Met deze actie kun je relatief gemakkelijk freebets winnen die je kunt inzetten op het grote aanbod van 888Sport.

 

Win Goals Mean More freebets met jouw geselecteerde Premier League teams

De Goals Means More gratis weddenschappen promotie is een bijzonder aantrekkelijke en interessante actie. 888Sport heeft de Premier League ploegen in 3 verschillende categorieën verdeeld. Je kiest uit elke categorie 1 ploeg en speelt een weddenschap van minimaal € 20 tegen een quotering van 1,50 op de wedstrijd waarin jouw gekozen team betrokken is. Voor elk doelpunt dat jouw team maakt, ongeacht winst of verlies, ontvang jij vervolgens een freebet cadeau. Deze freebet kun je vervolgens binnen 72 uur zetten.

 

Vind onderstaande de categorieën terug en de hoogte van je freebet per doelpunt. Meedoen aan de actie kan na aanmelding via de 888Sport bonus en je teams kun je vervolgens kiezen via de bonussectie van de 888Sport website.

 

888Sport Premier League promotie
© 888Sport

 

Categorie 1 (€ 2 freebet per doelpunt):
Manchester United, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Tottenham Hotspur
Categorie 2 (€ 3 freebet per doelpunt):
Southampton, Swansea City, West Ham United, Everton, Stoke City, Crystal Palace, Newcastle United
Categorie 3: (€ 4 freebet per doelpunt):
Watford, Bournemouth, Norwich City, Sunderland, West Bromwich Albion, Leicester City, Aston Villa

 

Premier League programma op woensdag 13 januari 2016

Om gelijk te kunnen profiteren van bovengenoemde promotie, kun je reeds vandaag je eerste inzetten plaatsen. Er staan 7 Premier League duels op het programma, en niet de minste. Zo gaat Leicester City op bezoek bij Tottenham, ontvangt Liverpool thuis Arsenal en mag Everton op bezoek bij Manchester City. Ook het Chelsea van Guus Hiddink komt in actie, thuis tegen West Bromwich Albion. De beste wedden bonus vind je terug via onze bonus configurator. De 888Sport welkomstpromotie is een van de beste en leggen we speciaal voor jou nogmaals uit.

 

Verdriedubbel je winst met 888Sport welkomstpromotie

In ons bookmakers bonussen vergelijk is de welkomstbonus van 888Sport op een hoge stek terug te vinden. Als je je aanmeld bij 888Sport en je eerste weddenschap speelt voor een bedrag tussen € 5 en € 10 verdriedubbelt 888Sport je winst tot een maximum bedrag van maar liefst € 5.000. Stel je speelt € 10 op een quotering van 5,20. Normaliter zou je € 42 winst boeken maar in dit geval keert 888Sport je € 10 inzet + € 126 winst uit. Kortom, enorm interessant. Aanmelden bij 888Sport kan via onderstaande button, je geniet dan ook gelijk mee van de Goals Mean More promotie.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Profiteer van € 10 gratis tegoed met Circus.be app
volgend artikel
Profiteer nu van gunstige € 100 Big Bet World welkomstbonus!